maanantai 12. maaliskuuta 2012

Vapaa maanantai

Päätin tänään ottaa vähän vapaata koneella istumisesta ja tehdä koulutehtäviä ulkona. Ulkona oli ihanan lämmin ja aurinkoista, niin oli mukava kävellä koko matka. Mun piti käydä ostamassa toppi ja vähän koristelutarvikkeita perjantain näyttöpäivää varten. Kuinka ollakaan mukaan tarttu taas kaikkee muutakin, suurin osa ei mitenkään kiinnostavaa, mitä voisi laitella tänne näytille.
Ei yhtään huvita.. Mun asu oli muuten niin väritön ja koruton, että piristin ilmettäni macin oranssinpunasella huulipunalla. Näinollen otin sit rauhallisemmin silmämeikin kanssa.
Tajusin aamusella huulimeikkikokoelmaani kaivellessa et omistan pelkästään tummia punaisia ja pinkkejä huultenrajauskyniä. Ajattelin ostaa vähän neutraalimman, mikä menee sitten niiden loppujen punienkin kanssa.
Huomasin myös, että nykyinen meikkivoiteeni, Revlonin ColorStay, on pian loppumaisillaan. Seuraajaksi nappasin mukaani Revlonin PhotoReady-meikkivoiteen. Toveri Anna, joka myöskin aloitti bloggaamisen tässä hiljattain ja kirjoittaa mukavista opettavista meikkihömpötyksistä - käykää kurkkimassa, on suositellut tätä joka kerta, kun meikkivoiteet on noussu esiin keskustelussa. Vihdoin pääsen testaamaan!
Kaiken ostelun jälkeen olin väsynyt ja nälkäinen, joten iskin uuniin vihreällä pestolla vuorattua kanaa ja täytteeksi lisäsin siivun brieä, nam! 

4 kommenttia:

 1. Arttukin on ylpeä sinun herkullisennäköisestä ruuasta :)♥

  VastaaPoista
 2. Anna; JES elämäni päämäärä saavutettu! eivaa :D

  VastaaPoista
 3. pakko kokeilla tota kanapestobrie hommaa :DD !

  VastaaPoista
 4. Maiju; kokeile vaan, oli superhyvää ;__;

  VastaaPoista