perjantai 13. huhtikuuta 2012

Back to London

Turvallisesti perillä Briteissä. Ei ollu yhtä itkunen tunnelma Helsinki-vantaalla kun viimekerralla. Johtui tietysti siitä, että nyt sain äidin mukaan♥ Ne nyt on täällä käymässä Tiistaihin asti.

Aamulla piti herätä heti kymmeneksi muhkean Englantilaisen aamiaisen voimin röntgeniin ja lääkärille tutkittavaksi. Selvisi siinä sitten, että joku lukuisista kyynärpäähäni asetetuista teräslangoista tököttää niin pahassa kohtaa, että se estää paranemisen ja haittaa liikkuvuutta. Se on leikattava uudelleen auki ja korjattava, luultavasti nyt seuraavana Maanantaina. Ei ole kuulemma suuri operaatio ja pääsen todennäköisesti kotiin heti sen jälkeen.

Kaikesta huolimatta on ihan mukavaa olla taas Lontoossa. Täällä on kevät jo niin pitkällä, ettei voi olla kun pirteä näin viimeisinä lomapäivinä.
Näin kaunis sää on ollut tämän aamun, vaikka mun ikkunasta näkyvä maisema ei oo kovin kummonen.  Kaikkien rumien ruskeiden kerrostalojen tyhjät takapihat, roskikset, ja mikä toi kuvassakin näkyvä kattohäkki edes on?!! 
Matkalaukku täytettiin Suomalaisilla herkuilla. Harmi, kun ei saanu maitotuotteita tuotua. Kuinka maistuiskaan maustamaton viili sokerin kera nyt. Söin sitä suomessa koko ajan ja siltä alkaa näyttääkin pikkuhiljaa.
En kestänytkään ajatusta kolmen tunnin lentomatkasta muista erillään istuen ilman mitään tekemistä. Astelin turvatarkastuksesta päästyäni lentokentällä sijaitsevaan kirjakauppaan ja ostin mukaani Top 10 hyllyltä ensimmäiseksi sijoittuneen kirjan. Vanhukset vähän kummasteli valintaa. Täytyy myöntää, että näin yleistiedottomana mulla ei ollu hajuakaan, miten huonot  oltavat Pohjois-Koreassa on. Oon vaan ajatellu, et siellä eletään normaalia elämää, mutta jostain syystä sulkeutuneena. Niin ne kirjat vaan opettaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti