keskiviikko 2. toukokuuta 2012

Leikkauspäivitys

Kotiuduin tänään sairaalasta ja pääsin äsken suihkun ja jääkaapin kautta pitkästä aikaa istuskelemaan (ja palelemaan) omaan sänkyyn läppärin seuraks. Maanantaina, just kun olin päättäny lähteä ulos puistoon nauttimaan auringosta, tuoreista mansikoista ja kirjasta, mulle soitettiin ja pyydettiin leikkaukseen parin tunnin päästä. Mun ainut aurinkoinen päivä viikkoihin menikin sitten istuskellessa sairaalan päiväsalissa odottelemassa sänkypaikkaa, kyllä kismitti. Paikan saatuani mut kiikutettiin piakkoin nukutettavaksi ja siitä oletettavasti leikeltäväksi - en muista.
Vietin nää viimeset kolme päivää sairaalassa makoillessa ja piikitettävänä. En kehannu kuvailla mitään "vierailuni sairaalassa"-postauksen materiaalia, ketään tuskin edes kiinnostaa nähdä nukutuslääkkeen jälkivaivoja, joten ei siitä reissusta toistaseks sen enempää.
Mun kyynärpäästä on nyt poistettu jonkinlaisia teräslankoja ja tulevaisuudessa tullaan vielä poistamaan kaks ruuvia. Mulle sanottiin, et se pitää jumpata suoraks, mutta sitä ei vielä toistaseks saa missään nimessä taittaa 90° kulmaa enempää, tai uus paikkaus ei tykkää. Mikä taas meinaa sitä, etten saa mm. hiuksia kiinni tai kaulakorua kaulaan. Meni koko viikon lettiopettelu hukkaan, pyh. Saa nähä miten opin elämään taas. Jos tästä syystä tulee olemaan hiljasempaa täällä, pahoittelen. Yritän jatkaa päivittelyä yhtä ripeään tahtiin kaikesta huolimatta.

3 kommenttia:

 1. Huh huh! :o
  Tsemppiä hei ja parane pian! <3

  VastaaPoista
 2. ewerty_ ; kiitos paljon, pitää yrittää (:

  VastaaPoista
 3. "Kumpa ajassa voisi mennä taaksepäin enkä olisi kaatunut ja poksauttanut kyynärpäätäni.." Oikeesti niin hirvee vaiva saada se kuntoon, tosi ikävä tilanne... Voimia sinne ja koeta nauttii ajastas siellä. Ei oo enää pitkä aika ku on jo heinäkuu ja tuut takas tänne!! <3

  VastaaPoista