lauantai 26. toukokuuta 2012

Puisto

Just viime päivityksen postattuani ne sen aikaiset pilvet taas pujahti jonnekin kauas ja lämpöaalto jatkui. Lontooseen on luvattu aurinkoista ja lämmintä jopa Maanantaihin. Tänään heräsin jo 7:11 aamulla, koska mun huoneessa oli niin kuuma, etten saanu nukuttua enää. Nousin heti tarkistamaan lakanat ja rusketusrajat, sillä meillä oli perjantaina koulussa suihkurusketusta ja sain mäkin sitten siitä osani. Hieman pelotti lainalakanoiden puolesta, kun ainut mahollinen sävy oli 'Ultra Dark', mutta ei näytä olevan paha ollenkaan. En ainakaan ite huomaa suurta eroa, vähän näkyy rajoja selässä.
Aamupuuron ja yhen draamajakson jälkeen vetäsin shortsit jalkaan+topin päälle ja käppäilin läheiseen puistoon kirjan kera. Puolisentoistatuntia istuskelin siellä ja huidoin milloin mitäkin önniäisiä päältäni. Kauaa ei ois kehannu ollakaan, kun ei ollu aurinkosuojaa ja nälkäkin iski, kun eväskiivit oli jo pistetty poskeen. Edistyin ainakin kirjassa, kohta olis taas kirjastoreissun paikka, jee!

Mukavia päiviä. Ei varmaan pitäis liikaa kiintyä tähän säähän, jos ne Lontoolle ominaiset pilvet ja sateet tulee sitten jo ens viikolla takasin. Toivottavasti ei, mulla alkaa olla jo niin kesäinen ja energinen fiilis eikä se sateella ainakaan parane.

1 kommentti: