sunnuntai 6. toukokuuta 2012

S is for Saturday and Shopping

Eilen mulla oli pitkästä aikaa koko päivä vapaata, eikä laiskottanu ollenkaan, joten päätin matkata Westfieldiin käyttämään siskolta joululahjaks saamaani lahjakorttia. Olisin toki voinu säästää sitä vielä myöhemmäksi vaikka kesäaleihin, mutta aattelin et sit en löydä ainakaan mitään kun etsimällä etsin ja se jää kokonaan käyttämättä.
 Tämän näköisenä lähdin liikenteeseen.
Ja tätä oli päällä.
Koska asu oli väriltään noin neutraali niin pistin silmiin sitten enemmän väriä.

Kiertelin Westfieldiä varmaan viis tuntia itsekseni. En halunnu tehä sitä virhettä, et ostan ekan kivan asian heti kun sen nään ja meen seuraavaan kauppaan vaan toteemaan, et siellä on vastaava parempi halvemmalla, joten kaikki kaupat piti kiertää vähintään kahdesti. Ensin kiersin kaikki kiinnostavat ja budjetille sopivat vaatekaupat, sitten kävin Wagamamassa ruokatauolla syömässä parasta currya ja punnitsemassa vaihtoehtoja. Lopulta vatsa täynnä currya sitten menin ja ostin parhaaksi katsomani kamppeet.
Kahdet shorsit Bershkasta, £20 tienoilla kumpanenkin. Se siitä lahjakortista. Bershka oli eka kauppa mihin astuin perille päästyäni ja nää oli ekojen sovitettavien joukossa. Hintakaan ei ollu ollenkaan paha, kun muihin kauppoihin vertas. Mm. Topshopissa mun lahjakortti ei ois riittäny edes yhteen paitaan. Oon kattonu korkeavyötäröisiä shortseja jo pidemmän aikaa ja aina sovituskopissa ne on näyttäny kamalilta mun päällä, mut nää istu täydellisesti. Pitsiset taas oli ylisöpöt ja aattelin et ne sopii just hyvin kaiken kanssa pastelleista laivastonsiniseen ja mustaan.


Mun £40 lahjakortille jäi siis tuosta vielä kaks penniä, mut kylläsenä ja väsyneenä laskin jotenkin kummallisesti, et sillä on vielä pari puntaa. Kiertelin sitten lisää ja ajattelin käyttää sen koruihin.
Löysin tän ketjukorviksen River Islandilta, £4. Kattelin näitä myös Topshopista, mutta kaikissa oli niitä ristejä tai sulkia ja tää on tällänen ihanan yksinkertanen.

Eli nyt voin taas yliviivata ainakin yhden kohdan "vaatteita, joita haluaisin omistaa"-listalta.  Kiitos sisko-kulta sponsoroinnista♥ Metsästys jatkuu...
Ps, lisäilin linkit-osioon uuden linkin. Täältä voi nyt seurata, mitä kirjoja tällä hetkellä ja mitä oon jo lukemistani pitäny.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti