sunnuntai 13. toukokuuta 2012

Tea and sunshine

Aikasin aamulla erikoinen valoilmiö ulkona herätti mut jo ennen kun mun kello soi. Käänsin kuitenkin kylkeä ja nukuin vielä sen ansaitsemani tunnin, ennenkun kömmin ylös ja valmistautumaan siskolle lähtöön. Siinä sivussa satuin sitten kattomaan ulos ja ulkona paistokin aurinko täysin pilvettömältä taivaalta. Lontoossa! Sisko laitto viestin, et kunhan tuun niin voitais lähtee ulos, eli shortsit ja aurinkolasit mukaan. Aurinkolaseja en omistanu ja lämpötilaankaan en liikaa luottanu, joten jätin sukkikset shortsien alle. Siitä sitten suunta siskon luo todistamaan äitienpäiväylläriä skypen välityksellä. Lähetettiin äidille kukkia ja äippä ainakin näytti olevan tyytyväinen.
Jälkeenpäin matkattiin siskon kanssa lähes kahen tunnin nihkeä bussimatka Richmondiin ja siellä käytiin kattomassa Petersham Nurseries teetaloineen ja kukkakojuineen. Parastahan siinä oli se, että se on vielä Lontoota ja lähellä suhteellisen kiireistä autotietä, niin se oli silti kun olis yhtäkkiä maaseudulla ollu. Ihanan rauhallista ja kaunista. Lehmiä ja hevosiakin nähtiin!
Pitäis opetella olemaan vähemmän tuima näissä muiden ottamissa kuvissa...
... Vaikka sitten näin.
Ei ehkä itellä olis ihan ekana tullu mieleen tähän paikkaan tutustua, mut tykkäsin kyllä kovasti. Tiiättekö, miten hienolta tuntuu pitkästä aikaa kävellä nurmikkopolkua kaikkien kamppailevien katukiveysten jälkeen?
Mulle ehtikin jo tulla nälkä joten maistelin bruschettaa varsiparsan, uppomunan ja salaatin kera. Jaettiin marin kanssa myös teetalon valkoista teetä ja kyllä se maistukin sitten, kun aurinko tykkäs enemmän taivaalle ilmaantuneista pilvistä.
Oli ihana aurinkoinen päivä ulkosalla, näitä saisi tosiaan olla enemmänkin näiden sateiden keskellä.

4 kommenttia:

 1. Mieti, tonne aina matkustin! Kauhee ikävä kaikkea siellä :( <3 -Eira

  VastaaPoista
 2. ahh kauniita kuvia:)

  http://suklaisiaunelmia.blogspot.com/

  VastaaPoista
 3. Eira; AA mä katoinki kartasta et 'tuolla on twickenham ja tässä on tämä ja..'! ♥ :(

  Annie; Kiitos (:

  Satu; Niin se oli kyllä suloinen.

  VastaaPoista