keskiviikko 23. toukokuuta 2012

Touch of green


Nyt kirjottelen aiheesta, mikä luultavasti on jo läpi puitu täälläpäin maailmaa, missä Barry M -nimistä meikkimerkkiä myydään. Itelleni tää oli ihan uutta ja ihmeellistä, kuten ajattelisin sen olevan muillekin Suomalaisille.
Käväsin aikoja sitten etsiskelemässä josko löytäisin kaupoista jotain pastellipunia meidän loppunäytöstä varten, kun sitten havaitsin Barry M:n hyllyssä vihreän "punan". Tutkiskelin sitä sitten ihmeissäni, mut käteen kokeillessa se ei ollut vihreä ollenkaan, vaan vaaleanpunainen. Myönnetään, en oo se penaalin terävin kynä ja aattelin et ok joku on vaan sotkenu siihen jotain muuta punaa. Kokeilin uudestaan. Ja uudestaan. Ei näkynyt vihreää, pelkkää vaaleanpunaista. Hämmentyneenä tuijottaessani vuoroin punaa ja vuoroin sotkua kädenselässäni, vaaleanpunainen tummeni pinkiksi. Kotiin päästyäni googletin heti kyseisen punan ja selvisi, että se on ns. "taikapuna", mikä vaihtaa pinkin sävyä henkilön mukaan riippuen tämän huulten alkalista. Vedenkestävä ja kestää jopa 8 tuntia, minkä kyllä totesin itsekin, väri ei meinannu edes kädestä kulua millään.

Kädellä sävy oli söpö vaaleanpunainen.
Huulilla räikeä pinkki.

Vasta näin kuukausia myöhemmin kävin sen sitten omaan kokoelmaani haalimassa. Maksoi £4 ja jotain pennejä päälle, nettisivulla £4,49. Kulkee nimellä 'Touch of Magic'.
Vertailukuva, sävy huulilla ja iholla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti