sunnuntai 20. toukokuuta 2012

Tapahtui tällä viikolla

Viimesen viikon aikana on tapahtunut muunmuassa seuraavaa:
☆ Olin pitkästä aikaa kurkkaamassa Lontoon yöelämää, jonka seurauksena hävitin henkilökorttini. Panikoin sen katoamista monta päivää ja olin jo soittamassa yleiseen sulkunumeroon, kun huomasin sen sitten ilmestyneeni huoneeni lattialle... miten? Sitä en vieläkään ymmärrä, mutta onneks löytyi.
 Käytiin kattomassa siskon kaverin keikkaa.
☆ Katsoin vihoviimeisen jakson Desperate Housewivesista. Loppu. Ei tule enää. :(
☆ Kävin poistattamassa tikit kyynärpäästäni. Oli eka ja toivottavasti vika kerta kun mulla oli poistettavat tikit. Maanantaina pääsen eroon haavasiteestä ja ihailemaan arpea.
☆ Suunniteltiin syksyksi matkaa Pariisiin meidän perheen tyttöjen ja tulevan uuden sukupolven edustajan kanssa. Ollaan tulossa Syyskuussa äitin kanssa takaisin Lontooseen moikkaamaan mummin ja tädin pikkusta ja siinä samalla ajateltiin sit hujauttaa junalla kanaalin ali Disneylandiin!
☆ Sairastuin ja kärsin nyt örinä-äänestä extrakuuman teekupin kera.
☆ Oon kattonu myös pari ajatuksia herättävää leffaa, The Help ja Silenced. Molemmat suosittelen kattomaan, jos yhtään kiinnostaa. Silenced ei tosin varmaan ihan kaikille väkivaltaisuutensa vuoksi sovi.

Perinteiden mukaisesti näitä 'tältä näytin'-otoksia mainitulta klubi-illalta. Hiukset taivuttelin suoristusraudan avulla vähän erikoisempaan muotoon ja meikkinä variaatio jo aikaisemmin kokeillusta tyylistä.

8 kommenttia:

 1. ihanat hiukset ja ihana meikki *_*

  VastaaPoista
 2. Toi " The Help" taitaa siis olla Piiat? SE ON NIIN LOISTAVA ELOKUVA! Tykkäsin, kattoisin jopa sen uudestaankin. :)

  VastaaPoista
 3. Pohtija; Sehän se. Oli kyllä hyvä.

  VastaaPoista
 4. oot aivan uskomattoman kaunis! :)

  VastaaPoista