lauantai 23. kesäkuuta 2012

Baby Shower

Kuten oon jo blogissa monesti vihjannu musta on tulossa vielä tänä kesänä täti. Täälläpäin on tapana juhlistaa raskautta järjestämällä tulevalle äidille Baby Shower mikä ymmärtääkseni yleensä suomennetaan vauvakutsuiksi. En oo ite koskaan aikasemmin sellasissa ollu, eli en ollu ihan varma mitä oottaa. Sen verran telkkarista oppinu, että ruokaa saa ja lahjoja viedään.
Menin vielä aikasemmin auttelemaan vikoissa järjestelyissä.
Muun muassa kokosin nämä leivät jo valmiiksi tehdyistä ja paloitelluista aineksista. Kyllä musta vielä ruokastailisti tulee!
Tarjoiluja. Brieä♥ ja keksejä, porkkanakakkua, triplasuklaakeksejä, kirsikoita, mansikoita, fudgea, minisuukkoja, kurpitsamuffinsseja, leipiä... Osa vieraista toi mukanaan vielä lisää erilaisia naposteltavia, kuten voileipiä ja macaron-leivoksia, mitkä ei vielä tähän ehtiny. 
Lahjoja. Multa pikkuinen sai neulomani vauvan tumput Suomen pakkasten varalle sekä muumi-kirjan, minkä ostin alkuviikon muumikauppavisiitilläni.
Nämä juhlat koostui lähinnä itsensä ähkyyn syömisestä, keskenään keskusteluista ja lahjojen avaamisesta. Ei siis mitään kiusallisia pelejä tai arvoituksia, mistä olin ihan kiitollinen.
Tältä näytin. Oon niin ylpee kun jaksoin vaihtaa korvikset! Yleensä pidän aina pieniä nappikorviksia koska ne on käytännölliset eikä niitä tosiaan tarvii aina olla ottamassa pois ja laittamassa takasin. Mutta nämä helisi mukavasti tuulessa #Elämän pienet ilot.
Tältä näytti päivän meikki. Violetit latvat oli tänään päässä, eli meikin kanssa pysyttelin neutraaleimmissa sävyissä. Valkoista ja paria sävyä ruskeaa, jotka ei kyllä erotu ollenkaan. Nää silmämeikkikuvat on aina niin kauheen väsyneen olosia... :D
Vähän harmittaa kun ei oo tän enempää kuvia tänne lisäiltäväksi, kun oli niin söpöt koristelut ja kaikkea. Oli kiva ensikerta ja toivottavasti pääsee joskus uudelleenkin tälläsiin mukaviin juhliin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti