tiistai 26. kesäkuuta 2012

Lontoo-soittolistaa

Mä ajattelin jo 10 kuukautta sitten tänne tullessani, että pitää kasata fiilistelysoittolista siltä varalta, että joskus tulevaisuudessa iskee ikävä tänne. Tässä nyt pari, mitä sinne on tähän mennessä kerääntynyt, mitkä muistuttaa mua elämästä Lontoossa.

 snow patrol - run
Jos totta puhutaan, niin mulla oli vähän sekalaiset olotilat tänne tullessa. Tottakai tiesin, että tätä ei vaan voi jättää kokematta ja varmasti opin paljon, mutta toisaalta tuntu kauheen vaikeelta lähtee kotoa. Kuuntelin sitten tätä ja paria muuta itkuparkukappaletta toistoilla monta päivää.

ed sheeran - lego house
Yhtenä aamun olin junassa matkalla kouluun, kun päätin vaihtaa iPodin soittolistat radioon. Tää oli yks niistä mitä siinä kuulin ja ainoa minkä siltä matkalta muistan. Sitten yhtäkkiä alko kuulua Ed Sheerania joka tuutista, mutta ei haitannu yhtään, vaan monta biisiä pääs soittolistalle.

coldplay - paradise
Tätä soitettiin ihan jatkuvalla syötöllä syksyllä joka ikisellä radiokanavalla sen verran ettei voi vaan olla muistamassa sanoja ulkoa. Melkein korvista tursuaa jo, mutta jos joku biisi muistuttaa Lontoosta niin tämä.

birdy - people help the people
Ei hajuakaan miten tähän törmäsin. Villi veikkaus että olisin ensin kuullu Birdyn covereita (koska 95% sen biiseistä niitä on..) ja sit tuli tääkin vastaan. Hyvä, mutta surullinen. Siks tää soikin mulla toistolla silloin kun ei vaan huvita. Kuka kuuntelee surullista musiikkia ollessaan surullinen ja tulee vaan vielä surullisemmaksi; käsi ylös!

pariisin kevät - tämän kylän poikii
Sarjassamme musiikkia jota ei huomioinu Suomessa, mutta mihin rakastui lähtiessä. Mä kyllä kuulin tän monesti Suomessa, mutta mietin vaan 'tää on tää lääkebiisi'. Sit kuuntelin sitä täällä koti-ikävän iskiessä ja tajusin että näähän on oikeesti hyviä.


one direction - one thing
Tällänen ylipirteä mustalammas tänne väliin, koska et oo voinu olla tänä vuonna Briteissä (tai internetissä) ja miettiä ketä nää on. Valitsin tän, koska tiedän ehkä kaks biisiä ja kaikki on kuullu sen toisen liian monesti videolta bongaa tuttuja paikkoja ja tää jää pahasti päähän sitten sopivasti hyräilee 'get out get out get out of my head...'. Olkaa hyvät.

the naked and famous - young blood
Birdyn coveri ensin, sitten alkuperäinen. Ja alkuperäisestä tykkäsin enemmän. Mulla on nyt jo jonkun aikaa ollu päällä jonkinlainen eijaksakuunnella-vaihe musiikin suhteen. Sitten kun löytyy yks hyvä niin kuuntelen sitä toistolla taas kyllästymiseen asti, niin nää ei oo ees mitenkään erikoisia tilanteita, mitä näistä biiseistä tulee mieleen. Tästäkin tulee mieleen vaan joku kerta, kun oon Thamesin vartta kävelly töihin.. vuoden kohokohta siis!

mumford&sons - winter winds
Näitä löytää sattumalta aamuyöllä klikkaillessaan youtubessa videosta toiseen. Seuraavan kerran levykauppaan astellessa sitten bongasin albumin alessa ja mukaanhan se lähti.

james vincent mcmorrow - breaking hearts
Marin&Ianin luona käydessä kuulee aina outoa uutta musiikkia, mikä on kuitenkin suurimman osan ajasta tosi hyvää. Jos ei ole hyvää, niin sitten vähintään kuunneltavaa. Sitten pitää lähetellä viestejä perään, että 'mitä levyä teillä tänään soitettiin??'.


sigur rós - hoppípolla
Oon kuullu näitä Marin ansiosta joskus aikasemminkin, mutta nyt on oikein urakalla kun tätä kyseistä kappaletta soitetaan vauvalle.

pariisin kevät - tulivuoria
Kuuntelin tän vasta alkukeväästä ja no, kolme sanaa : Tammikuu ja Murtunut käsi. Olis ollu hienoo jos tää ois soinu iPodissa ku kaaduin. Mut ei, se oli joku muu.

Siinä nyt tähän asti päällimmäiset. Ei tää ehkä teille oo yhtä tunteidentäytteiden merkintä kun mulle. Pistäkää vaikka kostoksi teidän fiilistelybiisejä!

1 kommentti: