torstai 28. kesäkuuta 2012

Maksimaalinen huojennus

Eilen koitti kauan pelätty end of year show. Aamu alkoi stressaamisella, kun luulin olevani myöhässä. Koululle päästyä en löytäny ketään tai tienny mihin pitää mennä, mut heitin kamat sinne talteen ja kiirehdin bussiin hakemaan malliksi lupautunutta Erikaa. Sitten takaisin miettien kaikkea mahdollista, mikä on voinu unohtua tai muuten vaan mennä vikaan.
Mutta tottakai kun pelkää pahinta ni onnistuu oikein hienosti. Heti kun hiukset pysy paikallaan ja meikki alko toimia, loppu stressaus ja käsien tärinä. Olin tosi tyytyväinen, vaikka mun stailaus näytti monen muun ohella aika normaalilta, teema kun oli 'House of Gaga'.
Mun kamera on tosiaan jo vanha ja siitä on salamavalo hajonnu, eli en saanu otettua ollenkaan onnistuneita kuvia lavalla kiitävistä malleista, siksi vain tämä yksi tylsä kuva. 
Otin sitten videoita suunnitelmananani laittaa edes pari gifiä, mutta näistäkään ei saa tämän enempää selvää:
Eli joudutte nyt jäämään paitsi. Joskus hamassa tulevaisuudessa tästä pitäs tulla ihan laadukas videoklippi youtubeen, voitte sitten katsoa sen.
Tänään sitten alko mun kesäloma vihdoin ja viimein. Piti vielä iltapäivällä käydä vikoja tehtäviä palauttamassa ja hakemassa merkintöjä suorituksista. Melkein hyräillen lähin tänään koulua kohti tuonne ulos kuumuuteen ajatellen, että ihan kohta se on ohi ja voin rentotua. Pääsin perille ja mitenkä muutenkaan kun koko koulun koneet ja tulostimet oli irtisanoutunut, just kun mun ois oli saatava printattua vikoja kuvia työkirjaani. Siinä sitten kirosin ja juoksentelin luokasta toiseen etsien mahdollista toimivaa konetta, kunnes luovutin ja lähdin vihoissani marssimaan siskolle lainaamaan niiden tulostinta. Sain sitten työni ulos ja ehdin vielä kouluunkin lampsia niitä palauttamaan ennen kun kaikki karkas kotiin. Nyt on sitten oikeesti kaikki suoritettu, eli nyt pitäs saaha vaan lokeron avain (tänään ne ei suostunu vastaanottamaan sitä, ärr) palautettua ja sit en koko kampukselle enää astu, hähää! Nyt sitten vaan odottamaan suomeenpaluuta ja tuskailemaan pakkaamista.
Pst, hiippailin tuossa äskettäin twitteriinkin, saa nähä mitä tästä tulee...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti