torstai 21. kesäkuuta 2012

The Moomin Shop

Keskiviikkona aamupäivällä kiirehdin monen mutkan kautta Bond Streetillä tapaamaan Erikaa, joka vei mut pieneen söpöön kahvilaan Oxford Streetin sivukujalle, mistä pystyy maistaa ja ostaa lukemattomia teelaatuja ja kahvia. Kittasin siinä sitten pienen pannullisen (kolme kuppia ja ois saanu vielä toiset kolme lisää jos ois kyenny) persikkateetä. Sitten käytiin vielä kävelemässä Oxford Streetiä pitkin Piccadilly Circukselle ja vaihdeltiin matklalla lisää kuulumisia. Erika nous siitä metroon ja mä jatkoin eteenpäin kohti viime vuoden puolella avattua muumikauppaa Covent Garden marketilla.
Mulle ei oo selvinny miks, mut keskusta on tällä hetkellä täynnä erilaisia tuunailtuja puhelinkoppeja.
Muumikauppa ulkoa. Oon yrittäny käydä täällä monet kerrat ja se on aina ollu kiinni. Nyt se oli onneks auki ja pääsin vihdoin käymään.
Heti sisään astuessa näkee vanhat portaat, joissa kiinni oleva kyltti osoittaa tien "muumilaaksoon". Matkalta voi bongata eri muumihahmoja, kuten tässä kuvassa lautojen välistä kurkkivan hattivatin.
Muumikrääsää. Teki mieli adoptoida sieltä vähän kaikkea, varsinkin noita kirjoja ja "Primadonnan hevonen"-muki, mutta tein hyvää työtä hillitessäni itseni. Voin ostaa sen mukin sitten Suomesta, niin ei tarvii lisätä enää ylimäärästä painoo jo valmiiks täyteen matkalaukkuun.
Mutta piti sieltä jotain ostaa. Nyt killuu muumipeikko avaimissa niin ei ihan hevillä häviä laukun pohjalle. Se on söpö ja pehmeä.

Tänään lähti käyntiin viimeset kaks viikkoo Lontoossa. Hui. Koulu alkaa olla oikein hyvällä mallilla, enää enkun koe Tiistaina ja loppunäytös Keskiviikkona, mihin kaikki onkin jo valmiina. Sitten on vielä vapaa viikko ihan vaan rentoutumiseen ja kotiinpaluuseen valmistautumiseen. Yllättäen kovin sekaiset tunteet tällä hetkellä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti