maanantai 25. kesäkuuta 2012

Päivälenkki

Minä pieni ihminen tein tänään jotain suurta. Lupasin Lauantain vauvakutsujen jälkeen lähteä siskon seuraksi Maanantaina kävelemään keskustaan. Tänään sitten aamulla suihkun ja aamupuuron voimin kipasin siskoa hakemaan ja lähdettiin matkaan suunnilleen tällästä reittiä:
Google maps toteaa tämän matkan pituudeksi 4,5 mailia, minkä muunnin taas väittää olevan yli seitsemän kilometriä. Siskoni tosiaan viimeisillään raskaana ja minä aikalailla sohvaan liimattu suurimman osan vapaa-ajastani. Selvittiin kuitenkin kunniallisesti kumpainenkin. 
Ensin Mari vei mut Fortnum&Mason -nimiseen elitistitavarataloon, missä oli muovisia iittala-jäljennöksiä, rumia vaatteita rikkaille sekä kaikkea ihanaa kallista syötävää, kuten esimerkiksi
Lukuisia teelaatuja ja hilloja.
Karkkia.
Tuli myös vastaan kaikkea vähän vähemmän ihanaa kallista syötävää.
Miten vaikka matotequilatikkari £4,95? Vaihtoehtona myös muurahaistikkari. Jos ei tikkari maistu, oli tarjolla myös skorpioonitoffeeta.

Tai ihan vaan juomaksi skorpioonivodkaa?

Oltiin Marin kanssa varmaan melko koominen näky, kun molemmat kamerat kourassa yökkii ja osottelee kaikkee mahollisia mönkijäisiä mitä siltä hyllyltä saattoi bongata. Näissä kaikissa luki 'edible X inside' et kai niitä voi sitten hyvissä mielin popsia. En kyllä ymmärrä. Voisin käydä ostaa noita tuliaisiks.
Käytiin vielä kiertelemässä alennusmyyntejä ja sitten hörppästiin japanilaisessa ravintolassa nuudelikeitot naamariin, jonka jälkeen mun piti kiirehtiä vielä illaksi töihin.
Nyt olen oikein tyytyväinen kun sain tähän istahtaa pitkän päivän jälkeen, huomenna jatkuu stressaus. Kymmenen päivää Lontoossa jäljellä...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti