keskiviikko 13. kesäkuuta 2012

Vihreä

Juoksentelin eilen paikasta toiseen, ensin heti aamusta fysioterapeutille josta suoraan kauppaan ja kotiin ennen koulua. Mulla on Tiistaisin enää pelkkä Englannintunti josta takas kotiin heittämässä turhia painoja laukusta pois ja siitä keskustaan. Tavattiin au-pair ystäväni Sannan kanssa Oxford Streetillä, josta lähdettiin etsimään pikkukatusokkelosta Scandinavian Kitchen nimistä kahvilaa. Mun sisko vinkkas siitä mulle pari viikkoa sitten. Sieltä löytää nimensä mukaisesti pohjoismaisia herkkuja, myös fazerin suklaata. Hetken kiertelyn jälkeen löydettiinkin paikka mitä ei oltais varmaan edes huomattu ellei sisällä olis roikkunu Suomen, Ruotsin ja Norjan lippuja. Kahvilan ohessa oli pieni "kauppa" mistä sai kaikkea dipistä  suolakurkkupurkkeihin ja pakasteisiin. 
Kierreltiin ihaillen kauppaa ja valittiin omat suosikit hyllyiltä. Ite löysin ihan perus Fazerin sinisen ja Maraboun mansikkasuklaata. 
Nälkään otin kahvionpuolelta kunnollista maustettua kivennäisvettä ja ruisleipää katkaravuilla ja kananmunalla. En olis lihapullista ja punajuurisalaatistakaan pahakseni pistäny ollenkaan.
Kun Kahvila suljettiin, käytiin vielä katsastamassa Oxford Streetin tarjontaa, mitkä nekin oli piakkoin sulkemassa. Ainakaan siellä ei ollu sitä iänikuista tungosta, että pääs jopa eteenpäin. Kävin ekaa kertaa kunnolla kiertämässä Forever21:ssa ja löysinkin paljon kivoja juttuja, mistä lunastin tämän ihanan vihreän jakun.
Alkuperäinen hinta £24,75, mutta sain opiskelijakortilla 10% alennusta, eli maksoin £22,27. Ei paha ollenkaan. Tästä olis menny kyllä pienempi koko, mutta ässää pienempää ei ollu. Kyllä tääkin menee oikein hyvin, mitä nyt vähän hukkuu. Rohmuan mun vaatekaapin täyteen jakkuja, mutta musta ne nyt vaan on kätevä tapa lisätä joko väriä tai tyyliä tylsään asukokonaisuuteen. Kaluspaitojakin voisin hankkia mielin määrin kaikissa väreissä, hmm...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti