torstai 5. heinäkuuta 2012

Lontoossa asumisen loppu

Parin päivän tauon syyn voitte varmaan arvatakin; huoneen tyhjennys, pakkaaminen, työt, koulun kanssa venkslaaminen ja muutenkin asioiden järjestely täällä päässä. Mutta nyt se on ohi, voin rentoutua jumittuneine niskoineni vielä pari tuntia ennen kuin pitää taas raahata laukkuja ympäriinsä. Helsinkiin pitäisi laskeutua vielä tänään puolen yön aikaan.
Eilinen, eli viimeinen kokonainen päivä Lontoossa, oli sekä kiireinen että helpotuksen täyteinen. Ensin aamulla heräsin siskolta, otin bussin kotiin siivosin huoneeni ja pakkasin loput tavarat mitkä sitten raahasin takaisin siskolle. Sieltä taas koululle palauttamaan lokeron avainta siinä toivossa, että näin kolmannella kerralla ne ottaisivat sen vastaan. Sieltä kävin vielä viereisessä kauppakeskuksessa kiertämässä viimeiset alennusmyynnit. Olisin halunnu käydä jossain isossa kauppakeskuksessa kunnon shopping spreellä, mutta mulla ei yksinkertaisesti ollu tarpeeksi aikaa enää näinä viimesinä päivinä. Löysin onneksi kauan etsimäni mustan jakun ja valkoisen pitsimekon. 
Sieltä takaisin siskolle valmistautumaan töihin. Sillä välin aamuinen tihkusade ehti vaihtua puolipilviseen taivaaseen ja auringonpaisteeseen, täydellisyyttä.
Viimeinen päivä uhmaikäisen lapsen kanssa, voitte varmaan kuvitella sitä helpotuksen huokausta päivän ollessa ohi kun kädessä on vielä työnantajien suoma bonus. Tästä Marin kanssa parille drinkeille ja Ianin liittyessä seuraamme Intialaiseen ravintolaan jäähyväisillalliselle. Pakkailin ja punnitsin laukkujani vielä yli puolen yön, mutta onneksi tänään sai nukkua pidempään. En sentään menettäny yöuniani jännityksen takia, mikä yleensä tapahtuu ennen lentämistä.
Huojentunut, haikea mutta kuitenkin innokas olo. Syyskuussahan mä tuun jo taas käymään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti