perjantai 24. elokuuta 2012

Punahuulet

Viikko on vierinyt raukeissa tunnelmissa. Työnhakua, maailman turhinta Dance Moms -realitysarjaa, vieraita pääkaupungista ja elämän etsimistä, lähinnä. 
Eilen vietin päivän iki-ihanan äitini kanssa, joka käytti mua tutustumassa kuntosaliin ja uimahalliin. Jälkeenpäin sain ohjeen äidin tekemiin maittaviin lihapulliin ja kuntosalivatsani täyteen kotiruokaa.
Tänään olikin sitten taas perus työttömän päivän vuoro. Aamu alkoi kasvojenkuorinnalla. Aamupäivän työnhaun ja kaverin meikkaamisen jälkeen kipaisin postissa ja kirjastossa. Vaikka en mitään erikoista tehnykään, sain vihdoin kaivettua kameran esille ja nappastua pari kuvaa ensimmäistä kertaa sitten viime sunnuntain.
Jaksoin kuitenkin laittautua edes vähän aamulla, kun kerran on tätä aikaa. Huulissa Sleekin True colour ja sävy nimeltään O.M.G!.
Kirjasaalis puolentoista tunnin metsästämisen jälkeen. En koskaan löydä kirjastosta noin vaan mitään, enkä pidemmän etsimisen ja hakukoneiden avulla edes niitä kirjoja, mitä olen alunperin tullut hakemaan. Nyt kotiin lähti matkaoppaita tulevaa Pariisinmatkaa varten, pari tietokirjaa selvittämään omaa päätä ja yksi hätäisesti poimittu kaunokirjallinen teos.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti