torstai 16. elokuuta 2012

Tampereen visiitti

Perjantaina suuntasin nenän kohti Tamperetta aikomuksenani käydä moikkaamassa veljiä vaimoineen ja juhlistamassa uuden perheenlisäyksen odottelua.
 Ajokortittomana pitää luottaa VR:ään ja kestää tunnin vaihto Pieksämäellä, pyh.
Matkalukemiseksi vihdoin omaan kirjahyllyyn haalittu Poikani Kevin, mistä oon pitkän aikaa kytänny niin kirja- kuin leffa-arvosteluitakin. Juoni on kiinnostanu kovasti, mutta kaikkialla sanotaan vaan, että Kevin on tehnyt jotain todella pahaa. Kirjassa en oo senkään vertaa edenny, että olis mitään selvinny. Mutta jos jotain oon elämässä oppinu niin sen, että leffaa ei voi kattoo ennen kun kirja on luettu.
Tampereella pikkusisko otettiin lämpimästi vastaan mansikkaskumppalasillisen ja leipäjuustosalaatin kera.
Lauantaina oli heti aamusta kova hulina, kun valmistauduttiin Baby showereihin Tamperelaisittain. Sain auttaa mm. kuljettamalla isosiskoni vauvajuhlissa käytetyt koristeet uudelleen käyttöön.
Herkkuja oli monenlaista; Daim-suklaamuffinsseja, mustikkapiirakkaa, leipäjuusto-hunajamelonisalaattia, vauvakutsuille soveltuvaa boolia, karkkia, jäätelöä ja popcornia.
Vaippakakku löytyi pöydästä myös.
Toisin kun siskon juhlissa, näissä juhlissa oli myös pientä ohjelmaa. Vauvan sukupuolen, syntymäajan ja mittojen veikkaamisen lisäksi vieraita pyydettiin tuomaan omia vauvakuvia, joista tuleva äiti sai arvailla kuka on kuka.
Elise olisko 2-3-vuotiaana.

Sekä tietysti lahjojen avaamista.
Oli pakko ottaa kuva maailman söpöimmistä sukista, mitkä Mari oli lähettäny lisäks meidän yhteiseen lahjaan. Niin pienet!

Juhlien lisäksi Vietettiin aikaa Tampereella melko rennosti.
Käytiin Pyynikin näkötornin kahvilassa maistamassa kuuluisia tuoreita munkkeja.
Katottiin Alice in Wonderland ja siihen mukaan piti valita irtokarkkia isoveljen opettamalla tekniikalla; jos ottaa joko kolmea eri karkkilaatua niin paljon kuin haluaa tai kaikkia haluamiansa karkkilaatuja kaksi kappaletta, ei tule ostettua liikaa. Todettu toimivaksi.
Maanantaina seuraamme liittyi äiti ja käytiin Plevnassa illallisella koko porukka. Löysin listalta oman annokseni nimellä "Valkosipulifriikin päiväuni". Valkosipulikermaperuinoita, ulkofileepihvi valkosipulivoilla ja valkosipulimurskaa vielä kupissa lautasen reunalla. Oli aika valkosipulista, enkä edes koskenu siihen valkosipulimurskaan!
Tiistaina pääsin moottoripyörän kyydissä kotiin. En oo istunu kyydissä vuosiin ja alussa olin ihan varma et vastaantulevia rekkoja seuraava ilmavirtaus koituu vielä mun kohtaloks sillä matkalla. Selvisin kuitenkin pelkillä puutuneilla pakaroilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti