sunnuntai 19. elokuuta 2012

Tuoksuja

Taas kokoelmapostausta paremman puutteessa. Sitä se pikkukaupungin elämä teettää, arjen pienet asiat alkaa näyttää tarpeeks mielenkiintosilta blogiin postattavaksi. Tällä kertaa ajattelin huimien korkokenkien sijaan jakaa laatikossani lymyävät hajuvedet.

Oon aika huono ostamaan hajuvesiä ite, koska ne kuitenkin on yleensä aika hintavia ja aattelen et sit ei tuu käytettyä mitään loppuun jos niitä on liikaa. Ulkomailla käydessä on nyt viimeks tullu ostettua sellasia, mitä ei välttämättä ainakaan vielä suomesta löydä. On myös ihanaa omistaa isosisko, joka lahjottaa kaikenlaista omaisuutta eteenpäin yleensä tänne pikkusiskolle.
Ralph by Ralph Lauren
Ensimmäinen hajuveteni seppälän vartalosuihkeiden ohella. Sain lahjaksi muistaakseni siskolta joskus aikoinaan. En oo ihan varma, mutta kuvittelisin käyttäneeni tätä ainakin jo seitsemännellä luokalla seitsemän vuotta sitten. Tähän päivään se on säilyny, tosin pullossa on jäljellä enää muutama tippa ja tää on kuitenkin vaan 30ml:n puteli. Nyt surettaa, kun se on loppu :(
Si Lolita by Lolita Lempicka
Tämän ostin lentokoneesta paluumatkalla Prahasta pari vuotta sitten. Yritin ettiä Lolita Lempickan hajuvesiä maasta, mutta ei tullu vastaan ennenkuin sitten yläilmoissa. Olihan se ostettava, kun sellanen oli päällimäisenä ostoslistassa sinne mennessä. Yksi näistä ostoksista, mitä en haistanu ensin, mutta onhan tuota tullu käytettyä siitä huolimatta, että eräs ystävistäni mainitsi sen tuoksuvan enoltaan...
Viva La Juicy by Juicy Couture
Lontoosta kaksi vuotta sitten ostettu heräteostoksena lentokentältä kotiinpaluumatkalla. Melko imelä tuoksu, mutta rakastan sitä ja rakastan tota pulloa. Itse asiassa rakastan sitä niin paljon, että nyt yritän välttää sen käyttämistä, ettei se vaan loppuisi! Muuten pitää ehkä varata lento Lontooseen varta vasten uutta hakemaan.
Naughty Alice by Vivienne Westwood
Tämänkin ostin viime jouluna haistamatta sitä ensin, mutta onneksi osuin taas oikeaan. Jos joillekin ei oo jo selvää niin rakastan Vivienne Westwoodia ja pitihän tällänen haalia itselleen, varsinkin lahjapakkauksena missä sai myös vartalovoiteen halvemmalla kuin itse hajuveden ois saanu. Pullon kaulan ympärillä on käsikoru, mikä ei valitettavasti mun ruikularanteissa pysy.
Delicious Candy Apples - Ripe Raspberry by DKNY
Nimensä mukaisesti super imelä. Annan painostamana ostin tän toissakesänä sen työpaikan kesätuoksuista ja vaikka se on karkkinen ja ällömakea, on saanut kehuja. Jotkut sivustot on kuvaillu myös colamaiseksi.
Versus by Versace
Vastikään siskolta peritty ja vähän käytetty. Jos totta puhutaan niin tää on aika lähellä sitä mikä mun mielestä on vanhempien ihmisten tuoksu, mutta alan kyllä vähitellen pitää siitä. Tuoksuu voimakkaasti sitrukselle.
Versus Time for Pleasure by Versace
Tää on ollu mun siskon käytössä vuosikaudet. Ihailin ja nuuhkin tätä aina pienenä. Nyt perin sen jämät omaan käyttöön. Tää on kyllä aika imelä, joten aika harvoin tulee tälläsiä käytettyä. Onneks välillä tulee sellanenkin olo, että haluaa tuoksua makean hedelmäiselle.
Be Delicious - Fresh Blossom by DKNY
Tää on vielä toistaseks mun neutraalinpäivän tuoksu. Sain tämänkin siskolta Lontoosta lähtiessä. Tuoksu ei oo liian voimakas ja siks käytän sitä sillon, kun asukaan ei oo kovin kummonen. Tuoksuu kuitenkin sopivasti raikkaalle. Kukkaiselle ja hedelmäiselle, kuten nimestä voi päätellä.

Siinäpä hajuvesikokoelmani toistaiseksi. Oli mulla joskus vielä veljeltä saatu naisten Puma Jamaica, mutta äitini omi sen itselleen sillä välin kun olin Lontoossa. Eipä se mitään, onhan tässäkin tarpeeksi tuoksuja yhdelle ihmiselle.. Toistaiseksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti