sunnuntai 26. elokuuta 2012

Vapaaehtoisena töissä

Viikonloppuna meidän pikkukaupungissa järjestettiin musiikkitapahtumia niin nuorille kuin aikuisillekin. Osallistuin tapahtumiin auttamalla toimistohommissa ja jälkimmäisen tapahtuman vapaaehtoistyöläisenä. Näinollen vietin Lauantaini lippujen myynnissä.
Kokeilin meikata vähän erilailla vaihteeks, mutta en ollu täysin tyytyväinen lopputulokseen. Harmaa näytti enemmänkin siniseltä ja en pitäny siitä. Ripset ois varmaan taas auttanu asiaa, mut just maksoin hirveitä summia uusista jonkun aikaa sitten ja onnistuin viikko sitten mystisesti kadottamaan toisen niistä, niin nyt saan sitten omasta puolestani kitua ilman.
Sain hienon käsiin hajoavan työntekijäpassin, millä sai huimia etuja ja oisin vielä jatkoillekin päässy ilmasiks jos oisin päivän päätteeks jaksanu mennä.
Sellasia nimiä oli paikanpäällä esiintymässä. Itelle ei ollu tuttuja muut, kun Olavi Uusivirta, siltäkin vaan muutama kappale.
Päivä oli aika rauhallinen, mutta illasta paikalle ilmestyi jonkin verran porukkaa.
Luotin siihen, että Uusivirta on tuttu joillekin lukijoistakin ja käväsin sitten osan keikasta kattomassa ja varta vasten blogia varten kuvaamassa. On nimittäin vaikea mun säälittävällä pienellä kameralla kuvata ihmistä, joka ei vaan pysy paikallaan. Kuulu sieltä itelleni ainakin pari tuttua biisiä ja yks sellanenkin mistä oikeesti jopa pidän, nimittäin nuori ja kaunis.
Siinä oli mun vähäinen kuvasaldo illalta, eipä siinä paljoo keksinyt lipunmyynnissä istuessa kuvattavaa. Paitsi mun ja Marjukan hienoja piirroksia päivän hiljasemmilta tunneilta:
Pupu? Aasi? Pieni lihava poika epämääräinen hattu päässän? Jokainen voi päättää itse mitä se esittää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti