keskiviikko 8. elokuuta 2012

Yksi päivä muiden joukossa

En aio täyttää tätä blogia eroahdistuksella, siitä saa ihmiset tarpeekseen muutenkin. Jäin edellisen merkinnän kirjoittamisen jälkeen miettimään, josko joku sai siitä sellaisen kuvan etten ois tapahtuneesta moksiskaan ja uhkuisin elämäniloa. Ei se nyt ihan niinkään ole. Mutta epätoivossa rypemisellä ei ainakaan minnekään pääse, joten yritän vaan selvitä päivästä kerrallaan omalla tavallani ja läheisten ihmisten avulla. Siinä missä pitää käydä pitkillä kävelylenkeillä mietiskelemässä mennyttä, nykyistä ja tulevaa, tarvii myös keksiä muuta tekemistä. Tänään mun ei tarvinnu väkisin keksiä mitään kun äiti pyys mua sinne syömään. Nukuin rauhassa pitkään, nautin pitkästä suihkusta hiusnaamioineen, laittauduin ja kohta se ois  jo lähettävä. Ei oo tarvinnu ollenkaan miettiä mitä sitten tekis.
Yritin väsäillä jonkun sortin lettikampausta, koska en jaksanu rääkätä juuri hemmoteltua tukkaa lämpökäsittelyllä ja vihaan sitä normaalissa tilassaan taipusana, lyhyenä ja pörröisenä.
Siinä yrittäessäni väännellä käsiä mitä kummalisempiin asentoihin saadakseni kuvaa hiuksista takaapäin, silmät osu hyllyllä nököttäviin muumi-figuureihin, mitä sain äidiltä jo muuttaessani. Enkä vielä muistanu esitellä niitä täällä! Noihan on hirveen hintasia normaalisti (20-30€) niin äiti sitten osti ne, kun sai kahdeksalla eurolla kappale. Söpöjähän ne on ja sopii hyllylle mainiosti.

6 kommenttia:

 1. Mikä vitun sikiö tuolla Muumipeikolla on kädessä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Darkz0r-; Se on vaan epämuodostunu maalipurkki :I Toisessa kädessä on pensseli.

   Poista
 2. Olet kaunis. <3 Mistä oot löytänyt noin ihanan kauluspaidan? :O

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ;___; Primarkista! Harmi ettei täällä oo sitä opiskelijan paratiisia..

   Poista
 3. love your hair style
  fashionparade-fanny.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thank you, your comments are always so sweet :)

   Poista