lauantai 8. syyskuuta 2012

Uusi tukka, uudet mukit

Sitä aina sanotaan, että sydänsuruista toivuttaessa auttaa vaatekaapin tai oman lookin uudistaminen. Eilen aamupäivällä ryntäsin edellisen illan päätöksestä kampaajalle hiustenleikkuuseen. Mitään radikaalia en uskaltanu tehdä noin lyhyellä varotusajalla, mutta hieman tukka lyheni ja sai jonkinlaista muotoa. 
Olinki leikannu hiukset viimeks Tammikuussa ja latvoista sen kyllä huomas. Nyt en taas yllättäen osaa lakata hipelöimästä näitä. Vielä kun uuden värin sais tän kulahtaneen tilalle. En oo vielä kokeillu miltä näyttää pidennysten kanssa, mutta tällä hetkellä oon tyytyväinen tähän näin lyhyenäkin.
Kampaajalta kämpän kautta vesitornille tornikahvilaan tapaamaan kavereita. Kävin siellä viimeks ala-asteen kaupunkiretkellä, jolloin se muistaakseni oli vielä maksullista. Vaikka Varkauden vesitorni on säälittävän pieni, niin kyllä sieltä näki hyvin edes keskustan.
Jaettiin Maijun kanssa vohveli mansikkahillolla ja kermavaahdolla.
Siinä keskustellessa tuli esille, että Carlssonilla on muumimukit tarjouksessa. Pitihän sinne mennä haalimaan omaan kokoelmaan lisää mukeja.
Joitakin mukeja sai 8,90 eurolla ja loput ei-sesonki mukit kympillä. Normaalihinta Carlssonilla on kuitenkin huikeat 17,60€.
Mukaan pääsi ei yksi, ei kaksi vaan kolme mukia. En osannu päättää, haluanko kauan ihailemani Hattivattimukin seuraksi Nipsun vai Haisulin. Ratkaisu: ota kaikki kolme. Maksoi 8,90€ kappale.
Illalla käytiin vielä leffassa Äidin kanssa katsomassa Puhdistuksen Suomen ensi-ilta.
En oo lukenu kirjaa, vaikka se on ollu lukulistalla jo jonkin aikaa. Mulla ei ollu taas mitään hajua mitä odottaa. Tiesin vaan että tässä on mummo, nuori tyttö ja Viro.
Suomalaiset ja Pohjoismaiset leffat yleensäkin on aika karuja verrattuna muiden maiden leffatuotantoon, mutta tää oli jo mun mielestä tosi rankka. Löyty kiroilua, väkivaltaa, alastomuutta ja tulipaloja, Suomalaisen leffan kaikki peruselementit siis. Niitä vaan oli tosi paljon enemmän kun mitä yleensä oon tottunu näkemään. Siitä huolimatta juoni oli hyvä ja leffa hienosti toteutettu. Pitkästä aikaa pysyin leffateatterissa valppaana koko elokuvan ajan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti