torstai 4. lokakuuta 2012

Blood spatter nails

Viime Sunnuntaina puolen vuoden kärsivällinen odottaminen palkittiin, nimittäin Dexterin seitsemäs kausi alkoi. Viimeinen viikko ennen ensimmäisen jakson lähetystä alko olla jo tuskaista, ehdin jo aloittaa katsomaan ekaa kautta uudelleen, vaihtamaan soittoääneni sarjan tunnariin, lainaamaan kirjasarjan ensimmäisen osan kirjastosta ja väsäämään nämä kynnet:
En ookkaan laitellu kynsiä piiitkään aikaan. Tämä tekniikka oli mulle uusi, mutta onnistui onneksi yllättävän hyvin heti alkuunsa. Ensin lakattu valkoinen pohja, sitten ravintolasta anastettu juomapilli dipattu verenpunaiseen lakkaan ja pilliin puhallettu. Tähän löytyy myös tutoriaaleja, jos tuo hätäinen selitys ei riitä. Sotkuistahan se oli kuin mikä, kuten tästä erittäin huonolaatuisesta 'work in progress'-webkuvasta voi ehkä nähdä jos oikein tarkkaan katsoo.
Nyt on kuitenkin season premiere nähty, lakat kynsistä tuhottu ja seuraava tuskailun aihe onkin tämä jokaviikkoinen sunnuntain ja uuden jakson odottelu. Multa ehdittiin jo kysyä, että mites ekan kauden ice truck killer-kynnet, mutta ehkä ne on vähän liian yksinkertaset ja tylsät mun makuun. Ehkä sellasetkin vielä joskus, jos oikein laiskottaa.

2 kommenttia:

  1. Sun postauksia odottaa aina innolla, kun ne on niin kivoja! Sun blogi on kyllä yks lemppareista!:))

    VastaaPoista