maanantai 22. lokakuuta 2012

Loman loppu

Lauantaina Tampereen reissulta selvittyäni kiirehdin kotiin laittautumaan iltaa varten. Viikkojen suunnittelun ja matkojen uudelleen järkkäilyn jälkeen vihdoin koitti päivä, jona pääsin erään parhaan lapsuudenystäväni kanssa katsomaan Pariisin Kevättä kotikaupungissani. En ollutkaan käynyt ihan oikealla keikalla muistaakseni sitten ernuaikojen, joten olin melkoisen tohkeissani tästä tilaisuudesta. Pitkästä aikaa oli hyvä syy laittautua, seura ei olisi paljoa parempaa voinut olla ja keikkakin kelpasi.
Iskin päähän pidennykset ekaa kertaa sitten hiusten leikkauksen ja hyvinhän ne sinne vielä sopii. Päällä oli uudehko paita ja ranteessa mattamusta piikkikoru, molemmat hankittu Syyskuun Lontoonvisiitiltä.
Mun kameralla nyt ei kummosempia kuvia tullut, mutta edes muutama todistusaineistokuva. En ihan oikeasti muista koskaan olleeni keikalla, jossa oisin kyennyt laulamaan noin paljon mukana. Enkä yleensä ees pahemmin välitä laulamisesta, mutta tällä kertaa laulatti kovasti. Ensin kyllä huoletti kun ei ollu koko edeltävää kuukautta opiskellut sanoituksia, mutta hyvinhän ne taisi siitä huolimatta. Kuuluipa sieltä joitain lemppareitakin.
Keikan jälkeen suunnattiin vielä tien toiselle puolen istuskelemaan ja muun muassa pelaamaan huojuvaa tornia. Kiitos seurue ja Pariisin Kevät hienosta syysloman päätöksestä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti