keskiviikko 24. lokakuuta 2012

Tapaamisia Tampereella

Syyslomaviikolla käväisin kahden päivän reissulla Tampereella. Alkuperäinen ideahan oli heti loman alettua rynnätä ensiksi Vantaalle juhlistamaan synttäreitä ja sitä kautta kipaista myös Tampereelle, mutta kuumeen takia se suunnitelma ei koskaan toteutunut. Onneksi matkaseuralle kelpasi, että Tampereen matkaa siirrettäisiin loman loppupäähän. Vierailun tarkoitushan oli veljien luona vierailun ohessa käydä tutustumassa kuuden viikon ikäiseen veljentyttööni Nellaan. 
Suloinen pieni tyttö se olikin, vaikka saikin tuoreen kokemattoman tädin ihan hämilleen ilmaistessaan mielipiteitään itkeskelemällä.
 Vietettiin vähäistä vierailuaikaa lähinnä perheen kesken, paitsi Perjantai oli ympäriinsä ryntäilyä varten. Aamupäivällä ajettiin Ideaparkiin ostoksille.
Näin talven tehdessä tuloaan mun oli aika investoida uuteen talvitakkiin ja -kenkiin, sillä aiempi untuvainen rakkauteni sai ambulanssityöntekijöiden saksista murtaessani käteni alkuvuodesta, jotkut saattavat tämän muistaa on sitä nimittäin tullut sen verran itkettyä. Löysinkin kalliiseen makuuni sopivan vähän yli polvien ylettyvän ruskean untuvatakin muhkealla hupulla Espiritistä.
Alkuillasta kävin vaihtamassa kuulumisia Julian ja Satun kanssa ja loppuillasta kävin toisen veljeni kanssa Telakalla musiikkitapahtumassa kuuntelemassa muutamia bändejä.
Lauantaina lähdettiinkin ajamaan kotia kohti jo hyvissä ajoin päivällä, joten paljoa muuta me ei sitten ehditykään. Oli mukava vierailu Tampereella, kuten aina.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti