maanantai 8. lokakuuta 2012

Uutuusmuki

Normaaliin arkeen paluu parin kuukauden työttömyyden jälkeen on sujunut ongelmitta. Työt on alkanu hyvin ja työympäristö on osoittautunut mukavaksi. Töiden jälkeen jaksaa ainakin vielä toistaiseksi tehdä muutakin. Ensi viikolla syyslomalla olen suuntaamassa eteläisempään suomeen moikkaamaan kavereita ja perhettä. Ei mulla oikeastaan mitään sen kummempaa blogiystävällistä kerrottavaa ole tällä hetkellä.
Mutta kun kerran oon ottanu tavakseni raportoida Operaatio Muumimukin etenemistä ja lisätä maininnan tänne jok'ikisestä kokoelmaani haalitusta mukista, ajattelin tämänkin tulla esittelemään.
Sesonkimuki 2012, Talvimetsä.
En ainakaan vielä elä näitä kerätäkseni, enkä kovin aktiivisesti seuraa koska tulee uusia tai vanhoja lähtee myynnistä. Tämä nyt vaan sattu marketin viikkolehden tarjouksista hyppäämään silmille ja seuraavan päivänä kävin yhden hakemassa omakseni. Etsiessäni lisäinfoa kyseisestä mukista satuin myös lukemaan, että joitain tuotteita (vieläpä niitä, joiden ajattelin olevan ikuisesti myynnissä) ollaan kokonaan vetämässä valikoimasta pois. Tottakai tekis mieli käydä sellasetkin omaan astiakaappiin pelastamassa, vaikka äiti sanoi "nyt menee vähän liiallisuuksiin noiden mukien kanssa" hehkutettuani vain tätä yhtä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti