maanantai 19. marraskuuta 2012

20th bday & presents


Vietin viime torstaina 15. Marraskuuta 20-vuotissynttäreitäni. Siitä hyvästä oon saanut paljon kivoja lahjoja ja järkännyt juhlatkin, joista kylläkin seurasi sairastuminen. Olen nyt sitten virunut peittojen alla valittaen kipeää kurkkuani ja katsellen tuntitolkulla elokuvia ja tv-sarjoja. Tänään kävin vielä lääkärissä testailemassa, josko kyseessä olis jotakin vakavampaa kuin normaali flunssa.
Sairastumisesta huolimatta juhlat olivat niinkin hätäisesti järjestetyiksi oikein onnistuneet. Vieraita kävi lopulta kolme kertaa enemmän kun olin odottanut. Pääsi pitkästä aikaa näkemään kauemmaksi muuttaneita ja vanhoja tuttuja.
Olin yllättäen kovin laiskalla tuulella kuvien ottamisen suhteen, enkä usko että moni edes vapaaehtoisesti tahtoisi kuviaan tänne. Yksikään kuva omasta asusta tai meikistä ei siinä kiireessä ja stressissä onnistunut. Tässä kuitenkin muutama kuva tarjoiluista joista saan kiittää ihanaa äitiäni, joka leipoi tomerana vielä tunti ennen juhlia:
En edes odottanut paljoa lahjoja, mutta sain niitäkin sitten kiitettävästi. Aika Muumipainoitteinenhan tuo puoli sitten oli, mutta ei haittaa ollenkaan!
Kaksi toivomaani muumimukia (jotka ovat lähdössä pois myynnistä) muumipeikko ja niiskuneiti, peltinen muumirasia sekä muumitikkareita ja -ksylitolituotteita.
Isomman porukan yhteinen lahja; muumi sisustuspallo ja kattila sekä hieno kortti täynnä omaa naamaani. Pallosta löytyi myös Geisha-suklaata ja lisää muumitikkareita.
Korurasia, joka tosiaankin tulee tarpeeseen! Tätä ennen kun kaikki korut on ollu sekaisin ja solmussa ikean säilytyslaatikossa.
Kosmetiikkaa ja jättimäinen kuvakollaasikortti minun ja Annan yhteiskuvista vuosien varrelta. Nyt on ainakin superkallista kynsilakkaa, mansikkajuustokakun tuoksuisia ihon- ja kynsienhoitotuotteita ja kylpyhelmiä, huuli- ja silmämeikkejä sekä uusi poskipuna.
Poliisimestari muki ja piirretty muumikortti.
Näiden ystäviltä saatujen lahjojen lisäksi sain perheeltäni yhteisen lahjan, minkä esittelen myöhemmin erillisessä postauksessa. Kiitokset vielä kerran kaikille juhlista, lahjoista ja onnitteluista♥
Nyt jatkan sairaslomailuani ja saatan jopa nautiskella muumimukillisen muumiteetä.

2 kommenttia: