tiistai 6. marraskuuta 2012

Jälkimmäinen halloween

Pääsinpä minäkin juhlimaan halloweenia pariinkin otteeseen, että on edes jotain kerrottavaa näin kovin paljon myöhässä. Ensin töissä esiinnyin uskottavuutensa menettäneenä merirosvona (laajoista etsinnöistä huolimatta en löytänyt mistään hätäisesti kootun asuni pelastukseksi silmälappua ja lainakoukkukin unohtui kiireessä kotiin). Toistamiseen juhlin nyt myöhemmin viime lauantaina, kun sain yllättäen kutsun eräisiin halloween-teemaisiin synttärijuhliin. Laitoin naamaani useamman tunnin, kun koetin la catrina-tyyliistä meikkiä.
Yllättävän hyvin mielestäni onnistuin. Tuskailin koko kolmen-neljän tunnin meikkailun ajan, kuinka paljon raivoistun jos onnistun tekemään yhden pienen virheen ja niin pilaamaan koko meikin. Ainakin sen verran tyytyväinen olin että harmittelin, kun oma kamerani ei sattunut juuri silloin olemaan mukana. Onneksi paikalla oli oman vanhan samsungin puhelimeni lisäksi muita puhelimia, joissa oli paremmat kamerat ja sain nappastua pari otosta aikaansaannoksestani.
Asu tosin jäi taas melko mitäänsanomattomaksi, pelkästään ihan tavalliset mustat farkut ja musta pitsipaita.

6 kommenttia:

  1. Harmittaa kun iteltäni jäi kokonaan Halloween juhlimatta.. tosi upea meikki! Saat ens vuonna tehdä mullekki jonkinlaisen halloween meikin! ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo voin yrittää.. :D Kyllä tässä nyt ehtii olla vaikka mitä pukujuhlia ennen ens halloweeniakin.

      Poista