torstai 1. marraskuuta 2012

keisarin uudet rillit

Hiljaisia twiittejäni seuraavat saattoivat pari viikkoa sitten lukea suru-uutisen; Syysloman alussa heti Maanantaina löysin vuosia hyvin palvelleet silmälasini kahtena kappaleena ruokapöydältä.
Itse olin ne jotenkin huomaamattani hajottanut (epäilen vahvasti laskeneeni läppärin niiden päälle). Kai ne olisi voinut korjaututtaa, mutta olin sitä mieltä että linssit olivat jo turhan kärsineet vuosien saatossa ja muutenkin uusi näöntarkastus olisi paikallaan. Niinpä kipitin optikolle arvailemaan kirjaintaulun kirjaimia ja kokeilemaan uusia silmälasimalleja. Käynnistäni ei kulunut viikkoakaan kun jo sain viestin, että tilaamani lasit ovat noudettavissa.
BOOM. Jo edellisiä laseja etsiessä olisin halunnut kokeilla isompia malleja, mutta en sillon löytänyt itelleni sopivia. Nyt niitä olikin sitten moneen lähtöön ja mulla oli kädessä kolmet samantyyliset kehykset ennen loppukarsintoja. Halusin pitää kehykset yksinkertaisina, jotta niitä on helppo yhdistellä eikä heti kyllästy ja joudu siten hetkeen päivittämään, on nimittäin kallista touhua.
Olen ollut tyytyväinen uusiin laseihini, vaikka vieläkin suosin piilolinssejä. Näin arkena käytän kuitenkin mielummin laseja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti