maanantai 26. marraskuuta 2012

mukit seinään

Hui miten oli tapahtumarikkas viikko. Parin aikaisemman merkinnän "flunssani" paljastuikin nielutulehdukseksi ja olin sen takia pari päivää sairaslomalla. Juhlittiin taas synttäreitä niin viikolla kuin viikonloppunakin ja tänään kävin varmistamassa itselleni työpaikan joulukuuksi. Työharjoittelu lasten parissa jää kuukauden tauolle kun menen hommaamaan itselleni vähän toisenlaista työkokemusta ja ihan oikeaa palkkaa. Jännittää, mutta onneksi vaan hyvällä tavalla!
Viikonlopun tyytyväinen Elise valmiina juhliin. Pitkästä aikaa naamaani uskallan taas näyttää!
Muistatteko, kun vielä Lontoossa jaetussa huoneistossa asuessani haaveilin, kuinka haluaisin sisustaa omaa kämppääni? No, kyseisessä merkinnässä listaamistani asioista ainoastaan yhden olen oikeasti tähän asti toteuttanut, nimittäin haalinut lukuisia muumimukeja. 
Äitini taisi kyllästyä jatkuvaan rankuttamiseeni siitä, kuinka pienen pieni astiakaappini tursuaa astioita eivätkä mukini kohta mahdu minnekään, otti aikaisemmat mainintani mukien esillepanosta huomioon ja osti ikeanreissultaan minulle seinäänlaitettavan telineen koukkuineen.
Siinä ne nyt sitten on ihailtavana. Ja mitä hienoin yllätys; kaikki mukini eivät edes mahtuneet! Täytyy käydä ostamassa toinen teline jotta saan entistä hienomman mukirykelmän seinälleni. Sain myöskin uuden pikku myy -mukin ja syvän lautasen myöhäisenä synttärilahjana♥

1 kommentti:

  1. munkin melkein pitäs ostaa tollainen teline, mut ei se ainakaan tässä asunnossa sovi mihinkään kivasti et saa nyt olla kaapissa vielä. :'D

    VastaaPoista