tiistai 25. joulukuuta 2012

Ihanan perinteinen joulu

Joulutervehdys täältä pienen kotikaupunkini hiljaisuudesta. Lämpötila kävi viikonlopun aikana kovin lähellä -30 celciusastetta, mutta onneksi on saanut pysytellä sisällä lämpimässä villasukat jalassa ja glögi-/teemuki kourassa. Ulos astuttiin vain lyhyille kävelylenkeille ja jouluaattona viemään kynttilöitä haudoille.
Oli ihanaa saada viettää täydellinen perinteinen ja valkea joulu perheen kesken, varsinkin kun osa on muuttamassa yhä vain kauemmas vuoden vaihteessa. Meidän jouluperinteisiin kuuluu joulupuuro aamupalaksi, vuodesta ja paikasta riippuen mahdollinen joulusauna, perinteinen suomalainen jouluateria, lahjojen avaaminen ja haudoilla käyminen. 
Telkkariakin tulee myös tietysti katsottua, Lumiukko ainakin pitää nähdä joka vuosi. Joulukuusi meillä koristellaan jo päiviä ennen aattoa. Tänä vuonna vietin itse jonkin verran aikaa pikkuruisten lapasten neulomiseen, kun kerrankin iski inspiraatio ja oli paljon pieniä kätösiä mihin kokeilla valmiita kappaleita.
Lahjojakin tuli reilusti, vaikka ensin olevinaan sovittiin, ettei mitään tarvitse ostaa, mutta sitten yhtäkkiä alkokin salajuonittelu ja lahjojen ostelu. Saa nähdä teenkö omista lahjoistani erillistä postausta, jaksaako lukijoita sellaiset enää kiinnostaa? Mitä luulette? Sen verran ainakin voin mainita, että muumeilta ei nytkään vältytty.
Hyvää ja rauhallista joulua vielä kerran kaikille blogini lukijoille!♥ Toivottavasti olette saaneet myös viettää sen itsellenne rakkaiden ihmisten kanssa.

2 kommenttia:

  1. Kiinnostaa ehdottomasti! :p Lahjapostaus!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, kiva kun jotain kiinnostaa! No, yksikin ääni riittää - lahjapostaus siis luvassa seuraavaksi :)

      Poista