sunnuntai 16. joulukuuta 2012

Nimiäiset

Ihana pidennetty, perhekeskeinen ja vauvantuoksuinen viikonloppu takana. Mulla oli Perjantaina vapaapäivä eli päästiin jo aikasin lähtemään äidin kanssa ajamaan Tampereelle. Ilta menikin sitten vaihdellessa kuulumisia ja ihastellessa ensi kertaa tavanneiden pienten serkusten touhuiluja.
Lauantaina koitti juhlapäivä, nimittäin pikku-neidin nimiäiset. Tyttö oli tosin saanut nimensä virallisesti jo kuukausia sitten, mutta pitihän siitä huolimatta kunnon juhlat saada.
Juhlapöytään oli tuotu ruokia monesta takaa. Oli siskoni bravuuria - porkkanakakkua, juhlien järjestäjän tekemää juustokakkua, ja äidin tekemiä dallaspullia.
Melkein omien juhliensa ohitse nukkunut neiti nätissä mekossaan.
Itse juhlat kuluivat lähinnä joukon nuorimpia seuratessa, jutellessa ja herkkuja maistellessa.
Päätettiin äidin kanssa yhteistuumin lahjoittaa Nellalle oma vanha vauvamekkoni, mikä on lojunut vaatekaapissa siitä lähtien kun itse kasvoin liian isoksi sopiakseni siihen. Ihan liian iso se vielä on, mutta varmasti sopii hyvin myöhemmin.
Oon viimeaikoina kokeillut aloitella rakasta harrastustani, kynsien lakkausta pitkän tauon jälkeen. Simppelisti aloitellut, mutta kuitenkin. 
Vielä pitäisi viikonloppuun yrittää jaksaa tehdä töitä ja odottaa perheeni jälleennäkemistä. Jouluksi kokoonnutaankin juhlimaan koko porukalla ties kuinka monen vuoden jälkeen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti