sunnuntai 9. joulukuuta 2012

väliraportti

Hej på dig! Mulle on nyt jo muutamaan otteeseen kavereiden puolelta luennoitu tästä jo ihan liian harvasta päivitystahdista, johon vastaan selittämällä ettei mulla ihan oikeasti tällä hetkellä ole mitään blogin arvoista kerrottavaa. En välttele blogin kirjoittamista tarkoituksella. En vaan usko et ketään kiinnostaa päivästä toiseen lukea samaa vanhaa arkea, minkä voin näin pariin lauseeseen tiivistää; käyn ahkerasti töissä postissa ja illat/vapaapäivät vietän rennosti joko poikaystäväni, perheeni tai kavereideni kanssa, yleensä syöden, pelaillen tai muuten vaan sohvalla makoillen. Vähän meinaa taas flunssaa pukata päälle, mutta en ole ainakaan vielä joutunut toistamiseen sänkytoipilaaksi. Onhan tuossa taas parit synttärit, itsenäisyyspäivä ja yksi ennenaikainen joulukin juhlittu, mutta koskaan ei ole tullut kuvailtua niitä tilaisuuksia.
Paikallisen Joulunavauksen aikaan satuin ohimennen näkemään ilotulituksen.
Ja juhlimaan ei voi tietenkään lähteä ennen kuin ne pari pakollista naamakuvaa on napattu mahdollista blogimerkintää varten. Tässä naama ja tukka Perjantailta ennen taiteilijaystäväni synttäreitä.
Viimestään ensi viikolla ollaan menossa Tampereelle moikkaamaan sisaruksia ja vauvoja, joten siitä saan taas lisää aihetta päivittää blogia. Joululomaa varten mulla on myös paljon jännittäviä suunnitelmia, joista en malta odottaa päästä kirjoittamaan. Jos aikaisemminkin satun jotain kerrottavan arvoista tekemään, niin tottakai tulen siitä kertomaan.
Kiitos kun maltatte odottaa, mutta kuitenkin kannustatte jatkamaan♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti