tiistai 8. tammikuuta 2013

apartment marimekko-ed

Viime kesänä juuri muuttoni jälkeen kävimme ahkerasti etsimässä huonekaluja ja sisustuselementtejä uuteen kotiini. Yhdellä reissulla äitini sattui bongaamaan paikallisesta halpa-hallista ihanat isot tyynyt, jotka sitten lähti mukaan karmeesta ulkonäöstään huolimatta. Äiti lupasi ommella niihin uudet tyynynpäälliset, jos vain etsisin sopivan kankaan.
Tyynyt on pölyttyny hyllyn päällä muovipakkauksissaan kesästä lähtien, kun mun on ollut tarkoitus etsiä mieleistä kangasta niiden uusiin päällisiin. Kyllä mä pari kertaa kiertelin kangaskauppoja, mutta mikään sopivan värinen kangas ei sitten kuitenkaan ollut mieluinen. Nyt lomalla äiti kuitenkin päätti et nyt me se kangas etsitään ja niinpä mentiin perheen tyttöporukalla marimekkoon tutkailemaan ale-tarjontaa. Siellä sitten sattui olemaan yksi itselleni mieluinen marimekon printti, lumimarja, useammassakin eri värissä. 
Ensin tahdoin tyynyihini verhoihin sopivan värin, eli joko oranssia tai viininpuna-lilaa, mutta koska ainoa lila-vaihtoehto ei taittanut sopivasti punaiseen päin, päädyin neutraaliin harmaaseen. Viikonloppuna sain tyynyliinat paikalleen ja hyvinhän ne istuu. Vai mitä mieltä olette? (:
En oo kämppääkään täällä kunnolla esitelly. Nyt tyynyt kuuntoon saatuani se taitaakin alkaa olla jo kokonaan laitettu. Nyt olette nähneet edes yhden nurkan ja se on kuitenkin jo neljäsosa tästä pikkusesta luukusta. Ainut mitä pitäis vielä hankkia, niin ikeasta uus mukitanko seinään, kun jouluna sai lahjaksi niin paljon uusia mukeja. Vielä toistaiseksi ne joutuu piileskelemään astiakaapissa, kun ensimmäisestä tangosta loppu sekä tila että koukut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti