torstai 31. tammikuuta 2013

Kaksi viikkoa instagramin mukaan

Elossa ollaan ja arkea elellään. Reilu kaksi viikkoa on taas ehtiny jotenkin hurahtaa ohitse ja nyt on alettu taas tökkiä, että koska tänne mahtaa tulla uutta päivitystä. Tiedän, että sanon näin ihan liikaa, mutta kun ei oo oikein tapahtunu mitään, mistä olisi kokonaisen blogimerkinnän saanut kirjoitettua. No, tässä tällänen bits and pieces kokoelma elämän pienistä iloista ja vähemmän merkittävistä tapahtumista laajempaa aihetta kärkkyessä. Nyt kun poikaystäväni sallii minun käyttää samsungiaan oman instagramini päivittämiseen (windows phonen sovellusta odotellessa...), on tullut otettua jonkin verran tälläiseen tarkoitukseen sopivia otoksia.


Ollaan nyt parin viikon aikana pelattu melkoisesti sekä lautapelejä että koneella, ainakin itse koen pelanneeni viime aikoina paljon enemmän kuin yleensä.
En oo ainakaan vielä kyllästyny neulomiseenkaan, nyt on tullut näperreltyä pikkuisia sukkia ja Totoro-lapasten alkua.
Toissa viikonloppuna jaksoin jopa kerran oikein kunnolla laittautuakin pitkästä aikaa, kun kävästiin ulkona. Kamalia nää talvet, ei vaan huvita meikata perusmeikkiä kummemmin ellei oikeasti olla johonkin lähdössä.
Koska työviikon keskellä ei jaksa enää iltaisin lähteä noihin muutamaan vaatekauppaan ympäriinsä häärimään, niin oon tilannu nyt jonkin verran tarpeellista ja vähemmän tarpeellista tavaraa netistä. Viime viikolla saapui tälläinen tilaus, josta monet varmaan heti näkee mitä se pitää sisällään. Mun piti viikonloppuna (viikolla kun ei riitä valo) kuvata paketin sisältö erillistä postausta varten, mutta kuinka ollakaan tulin just sopivasti kipeeks. Ei siinä sit turvonneella flunssanenällä kehdannu alkaa meikkaamaan saati sitten naamakuvia räpsimään. No, uusi yritys viikonloppuna.
Oon jo jonkun aikaa yrittäny saada meistä edes hieman edustavaa yhteiskuvaa mutta joku ei vaan suostu yhteistyöhön..
Tämän viikon lähinnä odottelin jännittyneenä josko vihdoin pääsisin poistattamaan vuosi sitten murtuneesta kyynärpäästäni jo tehtävänsä tehneet ruuvit, mutta koska kyseessä onkin isompi operaatio kun mitä lääkärit ja minä kuvitteltiin, kyynärpään uudelleen avaus suoritetaan vasta ensi kuussa. Lupailivat parin viikon sairaslomaa haavan parantumisen ajaksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti