tiistai 15. tammikuuta 2013

Laiskiaisten laatuaikaa

Viikonloppuna yritin kuvata jotain omaan viikonloppuuni ominaisia juttuja, ettei blogi kokisi taas uutta hiljaista kautta. Tässäpä siis turhaa materiaalia perus löhöilyviikonlopusta.

Loppuviikosta ajattelin piristää työviikkoa väsäämällä iltapalaksi ja seuraavan päivän lounaaksi sushia. Kerran kolmen vuoteen tulee sushia rullailtua, joten ne nyt näyttää miltä näyttää, ei saa pilkata! 
Aineksia kun jäi reilusti yli niin tein pari rullaa myös Perjantaille, jolloin käytiin kaverin luona istumassa iltaa. Sain monet ihmiset maistamaan sushia ekaa kertaa elämässään! 
Istuskeltiin siellä iltaa ja myöhemmin piipahdettiin vielä kapakassa pelaamassa muutama erä scrabblea.

Kun oli useita tunteja ylimäärästä aikaa jaettiin joko pelivuoroja tai katottiin yhdessä frendejä. Meillä on meneillään urakka, että katotaan kaikki kymmenen kautta yhdessä, mutta ettei ihan korvista tursua niin välissä katotaan jotain Topin valitsemaa sarjaa. Voi siis kestää jonkin aikaa.
Tehtiin ruokaa Lauantaina yhdessä ja Sunnuntai-aamuna erikseen, kun yritin olla mainio tyttöystävä ja yllättää paistamalla meille aamupalaksi pekonia ja munia. Pelailtiin vähän lisää ja käytiin kahvittelemassa siellä sun täällä.
Viikonloppu kokonaisuudessaan meni siis rennoissa merkeissä, ei sentään ihan täysin lukittauduttu pariskuntana neljän seinän sisälle vaan pelaamaan ja kattomaan frendejä. Nyt alkuviikko ei oo menny niinkään hienosti, mun lempparilaukun olkahihna irtisanoitui tuosta vaan nostaessani sen olalle. 
No onhan tässä ehtiny tehä paljon kivojakin juttuja, oon nähny kavereita kahvin ja "shoppailun" merkeissä tehden taas joitakin basic-löytöjä alennusmyynneistä. Jospa tämä kaamosmasennus tästä pikkuhiljaa hellittäis, kun päivät pitenee.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti