lauantai 5. tammikuuta 2013

Tämän vuoden aloitus

Mahtavaa uutta vuotta vielä kaikille, joskin näin neljä päivää myöhässä! Itse vietin uuden vuoden rennosti kaveriporukassa muun muassa ampuen parit raketit, keskustellen henkeviä ja istumassa TV:n ääressä katsomassa MAMAa muiden pelatessa korttia.
Alunperinhän mulla oli mahtavana ideana matkata
Annan ja kumppaneiden kanssa uudeksi vuodeksi Kolille nauttimaan vuoden viimeisistä ja seuraavan vuoden ensimmäisistä päivistä. Olisin esimerkiksi päässyt kokeilemaan laskettelua ensimmäistä kertaa elämässäni. Valitettavasti jokin nielussa mylläävä pöpö on kuitenkiin tullut minuun aikalailla jäädäkseen, eikä lumessa ja pakkasessa myllääminen kuurin aikaan tuskin edesauttaa paranemista, joten se sitten  peruuntui omalta osaltani. Käykää nyt kuitenkin katsomassa Annan blogista, miten huikeat maisemat jäi näkemättä.
Mulla oli uuden vuoden lookin ideana, että jotain glitteriä täytyy olla. Niimpä kaivoin meikkiboksista esiin Annalta joululahjaksi saadun hempeän vaaleanpunaisen glitter eyelinerin ja sipaisin sitä muuten perus silmämeikkini tapaisen mustan rajauksen joukkoon.
Vaatekaappikaan ei paljoo blingiä tarjonnut, joten vetäsin vaan lemppari pillifarkut jalkaan ja harteille kaapissa lojuneen puolipitkän keinonahkatakin. Hyvin pikainen makeover, mutta kyllä niissä vetimissä yhdestä vuodenvaihteesta selvisi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti