maanantai 18. helmikuuta 2013

Long hair, smokey eyes

Lauantaina käytiin kavereiden kanssa ulkona pitkästä aikaa ja mulle iski juuri sopivasti laittautumisinspiraatio. Valitettavasti mukana sattui olemaan vaan perusmeikit, johon sisältyy vaan yksi ruskea luomiväri. Päätin siis sillä väsätä itselleni smokey-meikin.
Mainitsin edellisessä postauksessa saaneeni taas uuden paketin. Tämä sisälsi jonkin aikaa sitten tilaamani uudet pidennykset. Satuin siinä sitten hiuksia laittaessa vertailemaan omien hiusteni väriä uusien pidennysten väriin ja kuinka ollakaan ne sopikin yhteen! Mun ei siis sittenkään tarvitsisi värjätä hiuksia ennen niiden käyttöönottoa, ellei mulla olis jo kammottavaa maantienharmaata juurikasvua ja satunnaisia vaalentuneita kohtia ympäri päätä.
Oi miten kivaa oli taas haroa napaan asti ulottuvaa tukkaa ja selvitellä takkuja vähän väliä. Näin pitkän tauon jälkeen on tosin totuttelemista, miten ne asettelee huomaamattomasti näin ohueen tukkaan. Tällä kertaa sain luvatta lainattua pelastuksekseni yhden Topin pipoista. Tuskin menee kauaa siihen kun oon taas riippuvainen klipseistä.
Siinäpä oli kunnon pärstäkuvapläjäys. Nyt ei varmaan ketään haittaa yhtään jos ei oo naama kuvauskunnossa seuraavaan pariin viikkoon, vietän nimittäin viimeistä sairaslomaviikkoani.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti