torstai 28. helmikuuta 2013

Pienen pieni paketti

Ihana saada nauttia vähän auringonpaistetta pitkän pimeän ja pilvisen talven jälkeen. Oon vähän turhan innoissani satunnaisista teiden sulista kohdista, joista pilkistää pieni asfalttiläntti. Kyllä se kevät vaan tännekin tulee, vaikka sitä ei noina pakkasaikoina meinaa uskoakaan. Sairaslomailun jälkeen on ollu mukava palata töihin. Vaikka ajattelenkin jo valmiiksi pitkää työmatkaa ja tulevaa alkukevään tuskailua siitä, kun yrittää pyörällä pysyä pystyssä pakkasaamun jäädyttämissä loskaurissa. Tiedättehän? Viikon ehdin olla töissä ja ensi viikko pitäis taas lomailla, rankkaa tämä työelämä. Mulla ei oikeestaan oo hiihtolomaksi mitään lukkoon lyötyjä suunnitelmia, vaikka suurista suunnitelmista onkin ehditty keskustelemaan koko alkuvuosi. Ainoastaan nyt viikonloppuna oon menossa kipaisemaan Helsingin suunnalla. Sellaista elämä muuten, sitten sitä materiaa...
Mulla oli noin kuukausi sitten jonkinlainen pienibudjettinen nettishoppailuspree. Pidennysten ja piilareiden lisäksi etsin netistä käsiini - ylläripylläri - weheartit:ssä tai tumblrissa törmättyyn kauluskoruun, jossa kaksi pikkuista kättä pidelee kultaista ketjua. Löysinkin sellaisen ja se lähetettiin hong kongista asti, jotenka sain odotella sitä tovin. Viime viikolla se sitten kolahti postiluukusta sisään. Kerrankin paketti joka mahtui postiluukusta!
Olen kyllä tyytyväinen hankittuani sen. Pidän kauluspaitoja jatkuvasti niin arkena kuin juhlanakin ja niihin on aina saada jotain lisää, kun kaikki kaulakorut ei toimi. Kultaisia koruja muutenkin omistan hyvin vähän, niitäkin on kiva saada kokoelmaan lisää. Ainoa juttu josta en oo ihan varma tässä on se että tää painaa aika paljon tällaiseksi koruksi. Ei siinä mitään, nää kiinnitetään toiselta puolelta ruuvilla eli pitäisi olla jämäkästi kiinni, mutta mun kaikki tämänhetkiset kaulupaidat on niin heposia ettei ne pysy juurikaan muodossaan tämän kanssa.
Saapa nähdä, pääseekö lempikoruihin asti tämä niiden kalliimpien yksilöiden joukkoon. Ei ainakaan ollu hinnalla pilattu, että voi olla ettei turhan monta kolhua kestä. 
Nyt takaisin pakkaamaan ja kotiaskareita hoitamaan, palaan blogin pariin ensi viikolla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti