torstai 7. helmikuuta 2013

Ruuvit irti

Kuten jotkut blogiani seuranneet varmaan muistaakin, mulla murtui käsi noin vuosi sitten Lontoossa ollessani. Typerä tuiki tavallinen kompastuminen vain, ei mitään jännittävää selviytymistarinaa kerrottavana keinutuolissa lapsenlapsille. Kuitenkin olen käynyt murtuman takia puolisen vuotta fysioterapiassa ja useassa leikkauksessa. Viimeisin (toivottavasti myös viimeinen) leikkaus tehtiin Keskiviikkona, ensimmäistä kertaa täällä Suomessa.
Ensimmäisessä leikkauksessa heti tapaturman jälkeen luitani kasattiin ruuveilla, jotka nyt sitten vihdoin poistettiin. Itse leikkaus sujui oikein hyvin, menin osastolle aamulla ja pääsin jo iltapäivällä kotiin heti nukutuslääketokkurasta toivuttuani ja syötyäni.
Nyt olenkin sitten parin viikon sairaslomalla. Lainasin läjän kirjoja kirjastosta ja Topin kanssa meillä on vieläkin meneillään mainitsemani tv-sarjojen katsomisurakka. Letkeetä oleskelua siis luvassa tämän kuun loppuun. Yritän parhaani mukaan silti saada tänne jotain välillä kirjoitettua, vaikka ainakaan tällä hetkellä en pysty paljoa mitään tekemään.

2 kommenttia:

 1. Voi ei :( Pitääkin sitten ottaa vain rennosti, onneksi kirjojen lukeminen ja tv-sarjojen maratoonituokiot ei kuulosta yhtään huonolta tekemiseltä sairaslomalla :)

  http://tartu-hetkeen.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saa nähdä miten onnistuu paluu arkeen ja todellisuuteen parin viikon jälkeen... :D

   Poista