lauantai 23. helmikuuta 2013

Vihreä päivä

Perjantai-illaksi saatiin kutsu viettämään iltaa ystävän luo. Tilaisuus kokoontua sekalaisten kavereiden kesken vaihtamaan kuulumisia, laittautua tuntikausia ja samalla juhlistaa (toivottavasti) toistaiseksi viimeistä sairaslomaviikonloppua - kyllä kiitos!
Kuten monella, ellei jokaisella naisellahan on tällaisissa tapauksissa sama ongelma; mitä pistän päälle, mitkä kengät asuuni sopii, miten meikkaan ja miten laitan hiukset. Itellä sattui jostain syystä  tällä kertaa olemaan aamusta asti vahva tunne, että päälle oli saatava jotain vihreää ja hiukset haluan kiinni naamadillemasta viis. Meikkiinkin oli valmis idea ja juomapuoleksi jotain raikasta, vaikka omenaista. Silti laittautumiseen meni oma aikansa, hmm...
Tässä hyvä esimerkki siitä, miks mun pitäis jättää asukuvat muille ja pysytellä ite vain naamakuvissa; mulla ei riitä kamera tai poseerauskyky tähän hommaan asuni illalle, josta valitettavasti ei saa juurikaan selvää. Joksikin vihreäksi Lontoosta ostettu vihreä jakku, muuten mustaa:  mustat korkeavyötäröiset farkut, tuubitoppi jonka päällä ohut kauluspaita. Kaulusta koristamassa aikoinaan siskolta saatu rintaneula ja jalassa uudet saappaat. Kokeilin niitä nyt kunnolla jalassa ekaa kertaa ja olin hyvin tyytyväinen niin kenkiin kuin itseenikin, kun onnistuin pysymään koko illan pystyssä. Sain päälle kaiken mitä oon talvella pukeutumismasennuksen ajan ikävöinyt; korkokengät ja jakun. Ehdin yrittää kolmea eri hiustyyliä, joista päädyin tähän epämääräiseen ponnariin. Erään nimeltämainitsemattoman illanistujaisten järjestäjän sanojen mukaan, näyttää siltä kuin "laittautumiseen olisi mennyt kymmenen minuuttia" :p Mutta se toimi hyvin (ainakin alkuillasta kuosissa ollessaan) piilottamaan tasapitkien pidennysten seasta esiinpuskeviin omiin lyhyiin hiustuppoihin.
Meikki ripsiä ja linssejä vaille valmiina. Ruskeaa ja mintunvihreää.
Meillä on selvästi Topin kanssa jokin telepaattinen yhteys, koska se toi meille illaksi omenashottitarpeet♥ Kaikki sujui siis suunnitelmien mukaan, iltamat meni mukavasti. Oli kiva nähdä niin paljon tuttuja ihmisiä pitkästä aikaa. Toivottavasti näin hyvä fiilis jatkuu vielä normaaliin arkeen palatessa. Alkuviikon käyn kokeilemassa onnistuuko työnteko vasemman käden hermosärystä huolimatta vai jäänkö vielä mahdollisesti kotiin sitä parantelemaan.

2 kommenttia:

  1. Aivan ihanat vaatteet ja sun silmämeikit upeita :) jäänpä seuraileen!

    VastaaPoista