perjantai 1. helmikuuta 2013

We meet again, LUSH.

Sen lisäksi, että Perjantai nyt muutenkin oli oikein hyvä päivä, sain kesken työpäivän saapumisilmoituksen postista. Kävin töiden jälkeen hymy korvissa pakettini hakemassa ja pikakävelin kotiin malttamattomana sitä avaamaan. Ihana tuttu LUSHin tuoksucocktailhan siitä pöllähti paketin auetessa.
LUSH lukeutui Lontoossa mun lempikauppoihin, niitä spottasi helposti sieltä täältä hajupilven iskiessä vasten kasvoja. Myyjät oli joka vierailukerralla iloisia, energisiä ja valmiina kertomaan ummet ja lammet erilaisista kylpypommeista, suihkugeeleistä, saippuoista ja kosmetiikasta. Silloin  kaikkien ihanien kylpytuotteiden ostelu jäi turhan vähäiseksi, kun neljän ihmisen kanssa jaetun asunnon jaettu kylpyamme ei oikein houkuttanut. Joitakin kylpypommeja ostin lahjaksi kylpyammeita omaaville tutuille suomessa ja sain itsekin muutaman, ainakin 19-vuotis syntymäpäivänäni siskoltani. Mutta onneksi meillä on myös yksi liike ja nettikauppa Suomessa ja minulla nyt oma kylpyamme kotona! Nettishoppailun huono puoli on tietysti se, ettei ainakaan ihanien tuoksujen perusteella pääse tuotteita valitsemaan.
Pakettini sisältö näytti tältä. Vaikka teki mieli omia kaupasta vaikka vallan mitä ihania hömppäjuttuja, ajattelin aloittaa muutamasta. Tilasin siis yhden suihkugeelin ja kaksi kylpypommia ja nähtävästi sain sitten vielä yhden tuotteen kaupan päälle.
Ponche suihkugeeli
Tämä oli yksi joulun kausituoksu ja nyt juuri sopivasti alennuksessa ennen kuin luultavasti jää pois kokonaan. Tutuistuin tähän jonkun Youtuben haul-videon kautta ensimmäisen kerran. Sillon jäi mieleen vain "suihkugeeli, joka sisältää tequilaa" ja se, että kyseisen videon tekijä oli tuoksusta ihastuksissaan. No, koska you can't say no to tequila, päätin sitten monen "selainikkunashoppailu" kerran jälkeen sen tilata.
Vaikka kyseessä onkin joulutuote, en usko et mulle tuottaa ongelmia käyttää tätä näin kevään lähestyessä. Kyseessä kuitenkin hedelmäinen tuoksu pienellä ripauksella kanelia.
Honey Bee kylpypallo
Kuvauksen mukaan tällä kyseisellä hunajaisella pallolla ei ole mitään muita "erikoisefektejä" kylpyvedessä kuin tuoksu ja poreilu, mutta sen pitäis tehä vedestä pehmentävää sisältämillään hunajalla, aloe veralla ja rhassoul-savella. Tuoksu on aika mieto verrattuna aikaisemmin omistamiini kylpypommeihin, mutta eipä se haittaa, hyvä silti.
Rose Queen kylpypallo
Tähän päädyin ihan vaan sen takia, että tämä oli edullisempi niistä vähäisistä, mitkä sisältää kuivattuja kukkia. Ymmärtääkseni tämä saa kylpyveden edellisen kylpypallon tavoin poreilemaan ja tuoksumaan, mutta myös värjää veden vaaleanpunaiseksi, luulisin.
"...leikkisämpi ruusukylpy, ikäänkuin lapsena juoksisit läpi ruusupuutarhan antaen ruusunnuppujen kosketella käsiäsi juostessasi. Tuoksussa on ruusu absoluutista tuleva aidon ruusun tuoksu ja veden pinnalla kelluvat tiikerinliljan ja omenankukan terälehdet". Kuulostaa hyvältä!
Stepping Stone jalkakuorinta
Tämän siis sain ylimääräisenä. Tuoksu on voimakkaan sitruunainen ja tuotekuvaus lupaa väsyneille jaloille virkistystä ja karhean ihon pehmennystä. Kuinkas sattuikaan, ei ole montaa päivää kun just valitin miten karheat kantapäät mulla onkaan! Oon niin kovin laiska rasvaaja ja jalkojenhoitaja... Näemmä sanotaan riittävän myös n. kuuteen kuorintakertaan.
Sellaista tällä tilauskerralla enkä usko, että tämä asiointikerta jää viimeiseksi. En ollenkaan malttaisi odottaa, että pääsee näitä testailemaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti