sunnuntai 17. maaliskuuta 2013

Brows gone green for St. Patrick's

Meillä juhlittiin töissä Pyhän Patrickin päivää Perjantaina. En oo ikinä aikasemmin päässyt kyseistä päivää juhlimaan (ei, en edes Briteissä), joten opin itse siinä sivussa lasten kanssa paljon uutta ja ihmeellistä. Onpahan sekin nyt edes kerran elämässä koettu.
Itsellehän oli jännittävintä päästä pukeutumaan jotenkin erityisesti. Eihän meille muuta pukukoodia annettu, kuin "jotain vihreää". Koin kuitenkin olevani liian tylsä jos pistän päälle vain vihreän jakun. Mieleen juolahti sitten viime aikoina paljon nähdyt pinkit, siniset, vihreät sekä muut normaalista poikkeavat kulmakarvat ja pitkän internetselailun jälkeen päätin ottaa haasteen vastaan.
Sain kuulla näyttäväni ainakin "julmalta", "lääkäriltä" (koska kauluspaita ja jakku) ja "siltä, kuin  olisin joutunut Leprechaunin jekun uhriksi". Totuus tulee lasten suusta, vai mitenkä se oli... Ainakin erikoisuudesta tuli pisteet. Tällaisessa pikkukaupungissa ihmiset jäi noinkin pienestä poikkeavuudesta tuijottamaan ja osottelemaan. Menin vielä töiden jälkeen kaupunkiin hortoilemaan muistamatta ollenkaan näyttäväni siltä kun olisin epäonnistunut kulmien värjäyksessä. Eipä siihen kauaa mennyt kun jonkun kummasteleva katse muistutti asiasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti