maanantai 25. maaliskuuta 2013

Hääkutsuista ensitapaamiseen

Toisin kuin otsikko antaa ymmärtää, kyseessä ei ole kenenkään henkilökohtaista rakkaustarinaa, vaan kertomus mun viikonlopusta! Perjantaina heti töiden jälkeen suuntasin kohti Vantaata. Matka oli työpäivän jälkeen pitkä ja uuvuttava, mutta perillä sain oikein hyvän vastaanoton kynsihoidon merkeissä. 
Anna teki mun kynsiin syötävän söpön mintunvihreän geelilakkauksen ripauksella blingblingiä ja läksytti liian kuivista käsistä. Keskusteltiin enemmän ja vähemmän syvällisistä asioista iltamyöhään kuiskien kuin pikkutytöt konsanaan.
Seuraavana aamuna olikin aikainen ja tehokas herätys, kun alettiin heti kunnolla herättyä askartelemaan hääkutsuja.  Saatiinkin yllättävän paljon tehtyä ja hyvä seura mielenkiintoisine puheenaiheineen teki puuhasta triplasti mielekkäämpää. Oli oikein häähumuinen aamu- ja iltapäivä, ennenkun mun pitikin sitten kiirehtiä jatkamaan matkaa Tampereelle tapaamaan veljentyttöä ja alle viikon ikäistä veljenpoikaa.
Vanhempi tädin pikkuinen liikkui jo eteenpäin kierimällä ja harjoitteli ahkerasti konttausasentoa. Nuorempi oli vielä hyvin pieni ja avuttoman näköinen (vaikka isänsä yrittikin kovasti vakuutta meitä siitä, että kyseessä on vanhemmilleen nyrkkejä heilutteleva lihaskimppu).
Katsokaa nyt kuinka pienet sormet!♥
Kauaa ei ehtinyt pienen ihmeen seurasta nauttia, kun jo seuraavana päivänä piti ikävä kyllä palata takaisin kotiin ja valmistautua tulevaan viikkoon. Ei millään malttaisi odottaa seuraavaa tapaamista niin ihanan Annan kuin veljieni perheiden ja etenkin pikkuisten kanssa. Kiitos hienosta tapahtuma- ja tunnerikkaasta viikonlopusta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti