sunnuntai 10. maaliskuuta 2013

loose curls and colorful eyes

Mun oli tarkotus mennä eilen tupareihin, mutta ne sitten peruuntui. Kokoonnuttiin sen sijaan pienellä kaveriporukalla ihan muuten vaan. 
Napsautin päähän uudet pitkät pidennykset ja säästyäkseni pipoilulta tai mutanttiponnarilta piilottaakseni esiin puskevat omat latvat päätin laittaa ne tollasille löysille kiharoille ja osittain pinnillä kiinni. Todettu toimivaksi ja hyväksi vaihtoehdoksi.
Meikkiin inspiraatio taas weheartit:iä selatessa. Pitkästä aikaa leikin hieman väreillä: kelta-oranssia yläluomella ja violettia alhaalla. Musta rajaus yläluomella ja valkoinen alhaalla.
Käytin sitä 168 värin luomiväripalettia minkä hankin ebaysta noin vuos sitten. Sanoin sillon olevani siihen hieman pettynyt, mutta tän vuoden aikana oon oppinu pitämään siitä enemmän. Vaikka lopputulos ei olekaan kovin dramaattinen ja värit hypi silmille, niin tällaiselle ujolle värien käyttäjälle se riittää hyvin. Ehkä tämän paletin myötä uskallan sitten ensi kerran luomiväriostoksilla ottaa sen ainaisen ruskean lisäksi jotain erikoisempiakin pigmenttisiä värejä.
Oli kiva ilta, hienoja ihmisiä ja henkeviä keskusteluja. Voi hymyssä suin palata takaisin töihin ja arkeen huomenna, vaikka kevään tulo nyt tuntuukin hidastuneen ja pitää tuolla lumessa ja pikkupakkasessa polkea kymmenisen kilometriä päivittäin. Minä kun aattelin et hiihtoloman jälkeen vois olla jo sopiva pyöräilykeli.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti