torstai 28. maaliskuuta 2013

Ruususen kylpy

Viime viikolla erään uuvuttavan arkipäivän päätteeksi päätin vihdoin kokeilla yhtä LUSHista tilaamaani kylpypommia. Valitsin kahdesta vaihtoehdosta vaaleanpunaisen Rose Queen-kylpypallon, jonka tuoteseloste lupasi rentouttavan vaaleanpunaisen kukkakylvyn.
Pallo pudotetaan valmiiseen kylpyveteen, jossa se poreilee pois jättäen jälkeensä kuivattuja kukkia, voimakkaan kukkaisen tuoksun ja vaaleanpunaisen värin.
Jäin niin lumoissani tuijottamaan pallon pois poreilua, että en edes tajunnut tarkistaa veden lämpötilaa. Juuri ja juuri lämmin vesi viileni nopeasti ja jouduin vähän väliä lisäämään siihen kuumaa vettä, jonka vuoksi en ehtinyt kauaakaan ihastella veden pastellipinkkiä sävyä.
Yleensä en edes viihdy kylvyssä kovin kauaa, mutta tällä kertaa olisin voinut jäädä sinne moneksi tunniksi, jos vain veden lämpötila olisi pysynyt samana niin kauan. Kylvyn jälkeen oli niin rentoutunut olo, etten raaskinut avata minkäänlaisia elektronisia laitteita vaan kömmin suoraan sänkyyn kirjan kera, vaikka kello ei ollut edes kymmentä. Sinä yönä nukuin oikein hyvin.
Ällöttävän tyttömäistä ja melko turhaa, mutta niin taivaallista. Suosittelen ehdottomasti kylpyammeen omistaville tällaista hemmotteluhetkeä silloin tällöin, jos moiset elämän pienet ilot jaksaa piristää arkea. Itselleni ei ainakaan jää viimeiseksi kylpykerraksi tuollaisen pallon kera.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti