tiistai 19. maaliskuuta 2013

Talven photoshoot

Meillä on jo pitkään Maijun kanssa ollut suunnitelmissa järjestää samantapainen kuvaussessio kuin viime syksynä ennen kun alkaa kevään loskakelit ja se kamala harmaus. Lauantaina muuten vaan kahvitellessa sitten vihdoin päätettiin, että Sunnuntai saa olla se päivä. Oli luvattu hyvää säätä ja valittiin sopivaksi kuvauspaikaksi Huruslahden jää. Tässäpä muutamia otoksia siltä reissulta. 
Päällä primarkista ostettu love birds-mekko, musta jätti-iso neule jota käytän näin talvella ihan liikaa, bootsit ja välillä saappaiden alta vilahtavat neulotut mustat polvisukat. Lisäksi karvalärpäkehuivi, musta tuubihuivi, ja joulupukkivyö.
Voi kun saisikin Maijun palkattua jokapäiväiseksi henkilökohtaiseksi blogikuvaajaksi, olis paljon kivempi blogata tällaisia kuvia niiden "ei ollu tarpeeks valoa, epäselvä, oranssi, heilahti, saan itse kuvattua vaan hartioista ylöspäin"-kuvien sijaan.
Meikissä vihreää ja ruskeaa. Jonkilainen väripilkku piti saada kaiken sen mustan ja ruskean keskelle.
Onneks tajuttiin ottaa mukaan kuumaa kaakaota ja vilttejä, nimittäin vaikka olikin aurinkoista ja täysin pilvetön taivas niin jäällä tietysti tuuli tosi kylmästi. Valitsemallani asulla oli toki myös osuutta asiaan. No, mutta kohmeisistä käsistä huolimatta kuvat onnistui odotettua paremmin ja oli muutenkin mukava iltapäivä. Näitä saa mun puolesta sopia vaikka joka vuodenajalle.

3 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. I think I might love you too, anon ;__;♥

   Poista
  2. Palkkaa vaan!! :D Onneks tuli hyviä kuvia, kun sen verran kylmäkin tuli. Ja ehdottomasti vois olla tapana joka vuodenajalle sopia kuvaukset. :) Oppis itekin samalla jotain uutta aina!

   Poista