keskiviikko 13. maaliskuuta 2013

Way cooler than instagram

Perin polaroid kameran toissa kesänä sen oltua ensin käytössä siskoni häissä vieraiden kuvaamista ja terveisiä varten. Häärumban jälkeen siinä oli enää muutama kuva jäljellä, jotka käytin noin vuoden sisään säästeliäästi. Pari viikkoa sitten päätin vihdoin hankkia lisää filmiä ja ottaa kameran taas käyttöön. Halpaa huviahan se ei ole, yksi kuva maksaa noin 3euroa, joten tuskin kovin usein tulee kuvia räpsittyä. Mutta onpahan jotain erikoista ikuistamaan joitakin erikoisia hetkiä.
Tilasin saman tien isomman satsin, sillä yksi paketti sisältää vain 8 kuvaa. Ei ainakaan heti tarvitse olla tilaamassa lisää. Valitsin värifilmin, sillä se oli edes vähän edullisempaa kuin mustavalkoinen. Valmiit kuvat on kyllä lähempänä seepia- kuin värikuvia.
Testailtiin eilen miten kamera toimii monen kuukauden hyllyllä pölyttymisen jälkeen. Tuloksena kaksi kovin samanlaista kuvaa, koska kuvalla kestikin kauemmin kehittyä kun paketti lupaili ja mitä itse muistelin. Luultiin, ettei ensimmäinen vaan jostain syystä onnistunut niin otettiin sitten toinen. Tunnin päästä sattumalta vilkaistiin niitä ja ne olikin molemmat valmiita.

Muutama läppärin kuvatiedostojen kätköistä löydetty aikaisemmin kuvattu polaroid kuva. Menossa mukana ainakin kanssabloggaajat ja irl-ystävättäret Anna ja Petra.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti