lauantai 13. huhtikuuta 2013

Busy days

Pikainen tervehdys täältä kiireen/stressin ja laiskuuden/rentoutumisen välimaastosta. Mulla on hyvin stressaava viikko takana ja valitettavasti joudun ilmoittamaan, että tätä tulee jatkumaan vähintään Tiistaihin. Silloin nimittäin mulla on tiedossa ammattikorkeakoulun pääsykokeet Helsingissä ja olenkin niihin parhaani mukaan yrittänyt päntätä. Perus arkipäivän aikataulu on seuraavanlainen: ylös aamu kuuden ja seitsemän välillä, päivä kiukuttelevien lasten parissa työskennellessä, töiden jälkeen kotiin uppoutumaan pääsykoemateriaaleihin ja illalla jokunen tunti aikaa tehdä ruokaa seuraavaksi päiväksi ja alkaa rauhoittumaan nukkumaan. Jos huvittaa pitää vapaa-päivä kaikesta pääsykokeisiin valmistumisesta tai lukea aiheen Social Services sijaan vaikkapa Stephen Kingiä tai näprätä puhelinta kymmenen minuutin bussimatkan ajan, valtava syyllisyys painaa mieltä kun "tämänkin ajan voisi käyttää opiskeluun". Lisäksi koko viime viikonloppu meni Savon Sampo -messuilla muotinäytöksissä ja vaikka siellä olikin erittäin hauskaa ja tapasin paljon uusia hienoja ihmisiä niin en sinä aikana ehtinyt/jaksanut lukea ollenkaan jonka takia oon joutunu piiskuroimaan itseäni oikein tosissaan tällä viikolla.
No, tiedänpähän ainakin tehneeni parhaani, en nimittäin ole koskaan ollut mitenkään ahkera kokeisiin lukija. Nyt parin viikon aikana oon paneutunut noihin papereihin varmaan enemmän kuin koko peruskoulun aikana yhteensä.
Elikkä koittakaa jaksaa mun ja blogini kanssa, kun täällä on tällainen hiljainen kausi meneillään toistaiseksi. Nämä on kuitenkin vasta ensimmäiset pääsykokeet ja ainakin neljät lisää on vielä odotettavissa kevään ja kesän aikana. Luulisin kuitenkin, että nää on kaikista vaikeimmat ja vie eniten aikaa ja energiaa kun nää on tosiaan kokonaan englanniksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti