keskiviikko 3. huhtikuuta 2013

dry lips emergency

Kuivat huulet on ollut mulle yksi suurimpia ongelmia naaman alueella niin kauan kun muistan.  Saattaa kuulostaa pieneltä ongelmalta joillekin, mutta edes ahkerat huulimeikkaajat kyllä ymmärtää tämän tuskailun. Oon käyttäny näitä samoja metodeja huulieni pelastamiseksi jo useamman vuoden, ollut hyvin tyytyväinen ja levittänyt tätä ilosanomaa aina tilaisuuden tullen.
Ensinnäkin kannan laukussa aina huulirasvapuikon sijaan Bepanthen voidetta. Nimenomaan sitä rasvaisempaa, jossa on vaaleanpunainen palkki. Jos oikein muistan niin taisin saada tähän idean alunperin siskolta, joka itse käytti tätä myös huulirasvana. Aina välillä saa kuulla siitä kuinka joku tai jonkun tutun tuttu käyttää tätä vauvansa vaippaihottumaan, mutta ei se mitään! Minä käytän bepanthenia huulirasvana ja se toimii siihenkin tarkoitukseen erittäin hyvin. Ja kuinka kätevää muiden haavojen ilmetessä on, kun laukussa on jo valmiiksi tuubi bepanthenia.
Yleensä levitän ohuen kerroksen voidetta huuliin vähän ennen meikkausta. Kun aloitan meikkauksen, pyyhin ylimääräisen voiteen pois. Lisäilen sitten tarvittaessa päivän mittaan. Öisin laitan sitten sen verran reilummin, että huulet on valkoisena voiteesta.
Joskus kuitenkin voiderutiini unohtuu osittain tai kokonaan ja huulet tarvitsevat pikaista kosteutusta joko juuri ennen huulipunan laittoa tai sitten ihan muuten vaan. Siinä tapauksessa olen kokenut parhaaksi hunajan. Hieron kuivat kohdat huulista hellästi pois ennenkun levitän niihin reilun kerroksen hunajaa. Parempi tietysti kiinteämpi koostumus, mutta myös juoksevaa hunajaa on kokeiltu. Sen kanssa pitää vain vahtia jatkuvasti, ettei sitä tipu joka paikkaan. 
Annan sen vaikuttaa hyvän tovin ja yritän vastustaa kiusausta nuolaista sitä pois. Hunajahoidon jälkeen vielä kerros bepanthenia ja parit unohdetut voiteenlaittokerrat ovat anteeksiannetut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti