lauantai 20. huhtikuuta 2013

LUSH goodies

Pari iltaa ennen alkuviikon pääsykoereissuani selailin taas ihastuksissani LUSHin nettikauppaa ja olin jo klikkaillut ostoskoriini vaikka vallan mitä ihanuuksia, kun satuin mainitsemaan asiasta ohimennen Annalle, joka sitten kysyi miksen vaan käy ihan oikeassa asematunnelin liikeessä kun saavun Helsinkiin. En ollut oikeastaan edes ajatellut ehtiväni piipahtaa missään kaupoissa, sillä kuvittelin aikatauluni olevan erittäin kiireinen pääsykokeiden takia. Ajattelin sitten kuitenkin yrittää ja jätin nettitilauksen tekemättä.
Suoraan Pasilan asemalle päästyäni pyysin isältäni josko voisimme käväistä Helsingissä ja pääsin ensimmäistä kertaa tutustumaan Suomen LUSH-liikkeeseen. Ihan yhtä ihanahan se oli kun muistin Lontoon liikkeiden olevan. Tutun tuoksusekoituksen haistoi jo kaukaa. Iloiset ja energiset myyjät neuvoivat mielellään tuotteiden kanssa ja helpottivat kovasti kokemaani valinnan vaikeutta. Tietysti voimakkaista tuoksuista päänsärkyä saavat eivät ehkä ole yhtä innoissaan kuin minä ja itsellenikin kävi parinkymmenen minuutin haistelun jälkeen niin, että en meinannut enää haistaa mitään miedompia tuoksuja.
Kuin olisi ostamassa jättikokoisia irtokarkkeja. Vaikka olinkin nettikaupassa katsellut valmiiksi mahdollisia ostettavia tuotteita, en malttanut olla koskettamatta ja haistamatta kaikkia näytillä olevia syötävän näköisiä kylpytuotteita. Eipä ainakaan ensi kerralla nettishoppaillessa ole sitä ongelmaa, ettei yhtään tiedä miltä mikäkin tuoksuu.
No, pitkän haistelun, tunnustelun, ihastelun ja mietinnän jälkeen lähdin kaupasta paperikassillinen täytettynä seuraavilla:

Karma Kream -kosteusvoide
Edellinen vaniljantuoksuinen kosteusvoiteeni loppui, joten uusi täytyi hankkia. Taitaa näistä hankinnoista olla ainoa, mitä ihan tosissaan tarvitsin. Haistelin vuorotellen eri kosteusvoiteita ja pitkän harkinnan jälkeen päädyin tähän, koska tämä oli omasta mielestäni raikkain. Koostumus on edelliseen voiteeseeni verrattuna kevyt, joten se levittyy ja imeytyy helpommin. Skinnyjeansit ei ole enää niin tuskaista laittaa jalkaan suihkun jälkeen! :)
Mint Julips Lip Scrub
Olin katsellut näitä jo nettikaupasta ja vaikka samankaltaisen seoksen olisi voinut väsätä halvemmin kotona sokerilla ja hunajalla, uteliaisuus voitti ja päätin ottaa sen mukaani. Iski ihan kamala ongelma näiden kanssa, että minkä tuoksuisen/makuisen sokerikuorinnan ostan. Tämän lisäksi vaihtoehtoina oli popcorn ja bubblegum. Tämä oli sitten siltä väliltä, ei liian makea mutta karkkimainen kuitenkin. Maistuu minttusuklaalle ja jos tämä ei olisi piilotettu vetolaatikkon uumeniin odottamaan kuorinnan tarvetta, saattaisin vain syödä sen ajatuksissani.
Lip Service -huulivoide
Joo, juuri postattuani merkinnän kaavoihin kangistuneista huulihoitorutiineistani päätin kuitenkin ottaa riskin ja kokeilla jotain uutta. Valitsin tämän miedon tuoksun vuoksi ( minttusuklaatuoksuisen kuorinnan jälkeen tuskin kaipaa enää lisää voimakkaita tuoksuja sekoittamaan) ja olen kyllä pitänyt tästä ainakin tähän saakka.
Mumkins -kylpyvaahtoviipale
Se oli niin suloinen suklaasilmineen etten vaan voinut vastustaa! Lupaa kylpyyn vaaleanpunaisen värin, hedelmäistä vaahtoa ja vadelman tuoksun, nam. Tämä taitaakin olla sitten ensimmäinen kokeilemani LUSHin kylpyvaahtotuote.
Space Girl -kylpypallo
Greippiä, mustaherukkaa ja "tähtipölyä". Katselin muutamaa glitterillä koristettua kylpypalloa silkasta uteliaisuudesta ja tämä näytti parhaalta vaihtoehdolta näin ensimmäiseksi glitterkylpy-kokeiluksi.
Hyvin onnistunut pikainen shoppailureissu. Saisi noita liikkeitä olla enemmänkin Suomessa, jotta ei tarvitsisi odottaa taas seuraavaa vuotta, että pääsee tuonne tuoksujen taivaaseen uudelleen. Tosin näitä ostoksia tuhotessa taitaa vierähtää jonkin aikaa eli ei taida hetkeen olla edes tarvetta uuteen visiittiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti